Whitgift School

0.00

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 11–17 години

Продължителност: 2-6 седмици

Период: 05.07. – 16.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

11-17

Описание

Училището

Whitgift School е британско независимо училище, основано през 1600 година. Разположено в красив парк в южната част на Лондон, някога е било кралско имение, принадлежащо на Хенри VIII, а по-късно и дом на лорд Хауърд от Ефингам. Училището разполага с модерен спортен и конферентен център с 25-метров плувен басейн, фитнес зала, остъклени кортове за скуош. и голям брой спортни терени, голф игрище и три тенис корта. Учениците също имат достъп до комплекса Performing Arts, който се състои от концертна зала, музикални зали и филмови студиа.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион, в двойни или тройни стаи със собствен санитарен възел, в резиденцията Founder’s House. Момичетата и момчетата са настанени отделно.

Програма

Academies and Activities – предлагат се два курса General English Skills или English Exam Skills, като и в двата са включени 23 часа подготовка по английски език на седмица. Децата се разпределят спрямо възрастта на групи от 11 – 14 годишни и от 14 – 17 годишни. Учениците могат да избират от редица допълнителни спортни и креативни активности. Програмата включва четири урока на седмица по езда, голф, баскетбол, футбол или друг спорт, под ръководството на професионален треньор. Whitgift School предлага разнообразие от вечерни занимания на учениците: шоу на талантите, дискотеки, караоке вечери, зомби апокалипсис, CSI-вечер, модерни танци, футболни турнири, турнир по баскетбол, мини олимпийски игри и други.

Екскурзии

Всяка седмица се организират една полудневна и една целодневна екскурзия до Warner Bros (Harry Potter) Studios, Chelsea Football Club, London Eye, London Zoo, West End Musicals, Thorpe Park и др.

Такси

Програма2 седмици3 седмици4 седмици6 седмици
Academies and ActivitiesGBP 2900GBP 4150GBP 5200GBP 7300
  • Трансфер – включен в цената в официалните дни на пристигане и заминаване в интервала 9:00 – 18:00.
  • Допълнителни уроци по голф, конна езда, фехтовка и катерене: GBP 100/седмица.

Ако търсите езикови ваканции в Лондон, но не сте сигурни на кое пансионно училище или езиков център да се спрете, свържете се с нас. Ние с радост ще потърсим идеалната ваканция за детето Ви и ще съдействаме безплатно за запиването и заминаването.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

11-17