Изберете страница

Whitgift School

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 11–17 години

Продължителност: 2-6 седмици

Период: 09.07 – 20.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Whitgift School е британско независимо училище, основано през 1596 година. Разположено в красив парк в южната част на Лондон, някога е било кралско имение, принадлежащо на Хенри VIII, а по-късно и дом на лорд Хауърд от Ефингам. Училището разполага с модерен спортен и конферентен център с 25-метров плувен басейн, фитнес зала, остъклени кортове за скуош и голям брой спортни терени, голф игрище и три тенис корта. Учениците също имат достъп до комплекса Performing Arts, който се състои от концертна зала, музикални зали и филмови студиа.

 

Програма

Intensive General  English Course (11 – 17г. ) – Включени  са 23 часа подготовка по английски език на седмица, в групи до 12 деца. Те се разпределят спрямо възрастта си на групи от 11 – 13 годишни и 14 – 16 годишни. Учениците могат да избират от редица допълнителни спортни и креативни активности. Програмата включва четири урока на седмица по конна езда, голф, баскетбол, футбол или друг спорт, под ръководството на професионален треньор. Whitgift School предлага разнообразие от вечерни занимания на учениците: шоу на талантите, дискотеки, модерни танци, футболни турнири, турнир по баскетбол, мини олимпийски игри и други. В следобедните часове учениците участват в различни проекти с англоговорящи момчета и момичета от Whitgift School.

Pre-IBCourse (14 – 16 г.) – В този триседмичен курс под ръководството на опитни учители по IB, учениците изучават английски език, математика и статистика и интегрирани науки. Студентите също са изложени на CAS и TOK елементите на IB, които са вградени във всеки предмет. В следобедните часове учениците се присъединяват към нашите студенти по английски език за напреднали и към англоговорящите студенти-домакини, за да участват в работата по проекта Progressive Skills in Action, вдъхновена от IB програмата .

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион, в единични, двойни или тройни стаи със собствен санитарен възел, в резиденцията Founder’s House. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

Екскурзии

Всяка седмица се организират една полудневна и една целодневна екскурзия до Harry Potter Studios, London Eye, Buckingham Palace, London Zoo, West End Musicals, Thorpe Park и др.

Такси

Програма 2 седмици 3 седмици 4 седмици 6 седмици
Intensive General English GBP 3300 GBP 4750 GBP 5950 GBP 8350
Pre-IB GBP 5750

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище LHR и LGW е включен в цената за официалните дни на пристигане и заминаване, в интервала 9:00 – 18:00ч. За трансфери извън тези часове се заплаща по GBP 150 в посока.
  • Допълнителни уроци по голф, конна езда, фехтовка – GBP 150 на седмица.

Ако търсите езикови ваканции в Лондон, но не сте сигурни на кое пансионно училище или езиков център да се спрете, свържете се с нас. Ние с радост ще потърсим идеалната ваканция за детето Ви и ще съдействаме безплатно за запиването и заминаването.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование