Изберете страница

Whitgift School

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 11–17 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Период: 07.07 – 18.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Whitgift School е британско независимо училище, основано през 1596 година. Разположено в красив парк в южната част на Лондон, някога е било кралско имение, принадлежащо на Хенри VIII, а по-късно и дом на лорд Хауърд от Ефингам. Училището разполага с модерен спортен и конферентен център с 25-метров плувен басейн, фитнес зала, остъклени кортове за скуош и голям брой спортни терени, голф игрище и три тенис корта. Учениците също имат достъп до комплекса Performing Arts, който се състои от концертна зала, музикални зали и филмови студиа.

 

Програма

Intensive General English Course (11 – 17г.) – Включени са 23 часа подготовка по английски език на седмица, в групи до 12 деца. Те се разпределят спрямо възрастта си на групи от 11 – 13 годишни и от 14 – 17 годишни. Учениците могат да избират от редица допълнителни спортни и креативни активности. Програмата включва четири урока на седмица по футбол, тенис, хокей, баскетбол или друг спорт, под ръководството на професионален треньор. Whitgift School предлага разнообразие от вечерни занимания на учениците: шоу на талантите, дискотеки, модерни танци, футболни турнири, турнир по баскетбол, мини олимпийски игри и други. В следобедните часове учениците участват в различни проекти с англоговорящи момчета и момичета от Whitgift School.

Pre-IB Course (14 – 16г.) – В този триседмичен курс под ръководството на опитни учители по IB, учениците изучават английски език, математика и статистика и интегрирани науки. Студентите също са изложени на CAS и TOK елементите на IB, които са вградени във всеки предмет. Следобедите учениците се присъединяват към нашите студенти по английски език за напреднали и към англоговорящите студенти-домакини, за да участват в работата по проекта Progressive Skills in Action, вдъхновена от IB програмата.

Минимално ниво: B2.

Pre-IGCSE Course (11 – 13г.) Академичният триседмичен курс е идеален за ученици, които желаят да затвърдят знанията си по основните предмети английски език, математика и природни науки и на които им предстои да изучават учебната програма IGCSE в много близко бъдеще. С увлекателни уроци, интерактивни дейности и съвместни проекти, екипът от професионалисти на Whitgift ще направи Вашето учебно преживяване едновременно обогатяващо и приятно.

Минимално ниво: B2.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион, в единични, двойни или тройни стаи със собствен санитарен възел, в резиденцията Founder’s House. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

Екскурзии

Всяка седмица се организират една полудневна и една целодневна екскурзия до Harry Potter Studios, London Eye, Buckingham Palace, West End Musicals, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Windsor и др.

 

Такси

Програма 2 седмици 3 седмици 4 седмици 6 седмици
Intensive General English GBP 3700 GBP 5300 GBP 6600 GBP 9250
Pre-IB GBP 6350
Pre-IGCSE GBP 6350

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от и до летище LHR и LGW са включени в цената на курса в официалните дни на пристигане и заминаване в интервала 9:00 – 18:00. За трансфери извън тези часове се заплаща по GBP 160/ в посока, а за непридружено дете UM – EUR 200/ в посока.
  • По желание уроци по конна езда, фехтовка, скално катерене: GBP 150/ на седмица.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.