Изберете страница

Whitgift School

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 11–16 години

Продължителност: 2-6 седмици

Период: 10.07. – 21.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Whitgift School е британско независимо училище, основано през 1596 година. Разположено в красив парк в южната част на Лондон, някога е било кралско имение, принадлежащо на Хенри VIII, а по-късно и дом на лорд Хауърд от Ефингам. Училището разполага с модерен спортен и конферентен център с 25-метров плувен басейн, фитнес зала, остъклени кортове за скуош. и голям брой спортни терени, голф игрище и три тенис корта. Учениците също имат достъп до комплекса Performing Arts, който се състои от концертна зала, музикални зали и филмови студиа.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион, в единични, двойни или тройни стаи със собствен санитарен възел, в резиденцията Founder’s House. Момичетата и момчетата са настанени отделно.

Програма

Academies and Activities – предлагат се два курса General English Skills или English Exam Skills, като и в двата са включени 23 часа подготовка по английски език на седмица. Децата се разпределят спрямо възрастта на групи от 11 – 13 годишни и от 14 – 17 годишни. Учениците могат да избират от редица допълнителни спортни и креативни активности. Програмата включва четири урока на седмица по езда, голф, баскетбол, футбол или друг спорт, под ръководството на професионален треньор. Whitgift School предлага разнообразие от вечерни занимания на учениците: шоу на талантите, дискотеки, караоке вечери, зомби апокалипсис, CSI-вечер, модерни танци, футболни турнири, турнир по баскетбол, мини олимпийски игри и други.

Pre-IB – включва 23 часа подготовка на седмица, като учениците ще изучават различен IB предмет всяка седмица (английски език и литература, математика и статистика, науки). Минималното ниво на английски език, което се изисква е B2

Екскурзии

Всяка седмица се организират една полудневна и една целодневна екскурзия до Harry Potter Studios, London Eye, London Zoo, West End Musicals, Thorpe Park и др.

Такси

Програма 2 седм. 3 седм. 4 седм. 6 седм.
Academies and Activities GBP 3050 GBP 4400 GBP 5500 GBP 7750
Pre-IB GBP 5300

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от и до летище LHR и LGW – включен в цената в официалните дни на пристигане и заминаване в интервала 9:00 – 18:00. За трансфери извън тези часове се заплаща по GBP 120 / за 1 посока..
  • Допълнителни уроци по голф, конна езда и фехтовка: GBP 100/седмица.

Ако търсите езикови ваканции в Лондон, но не сте сигурни на кое пансионно училище или езиков център да се спрете, свържете се с нас. Ние с радост ще потърсим идеалната ваканция за детето Ви и ще съдействаме безплатно за запиването и заминаването.