Wellington School

0.00

Местоположение: Уелингтън, Великобритания
Възраст на учениците: 10 – 15 години
Продължителност: 2 – 3 седмици
Начални дати: 12.07 – 05.09

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-12, 13-15, 16+

Описание

Училището

Wellington School е разположено в живописното графство Съмърсет в сърцето на Югоизточна Англия. Едноименният малък и приятен град Уелингтън се намира на 20 минути от Таунтън. Училището се гордее с модерния си научен център за часове по физика, химия и биология. Отлична е и спортната база от новоизграден спортен център, плувен басейн, едно футболно и 8 тенис игрища.

Програми

Junior Academic Summer (10-12 г.) включва 9 часа на седмица английски език, 3 часа математика и класове по драма, както и по 90 минути физика, химия, биология, история, география, изкуства и информационни технологии.

Pre-GCSE (13-15 г.) – подготовка за GCSE с 30 учебни часа на седмица в групи до 16 човека. Езиковото обучение се провежда 9 часа седмично и включва основен курс по академичен английски, разработване на проект и устни презентации. В 3-те часа по актьорско майсторство и участието в представление учениците придобиват допълнителна увереност в езиковите си умения. Останалите часове са по бизнес, математика, физика, химия, биология, IT, история, изкуства и география. Следобедите и вечер се провеждат спортни и развлекателни дейности, а в неделя – клубове по интереси – анимация, готвене, пеене и др.

Всяка седмица се организира една целодневна екскурзия до Оксфорд, имението Лонглийт, Бат, Бристол, Дартмур и The Eden Project.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 2–4 легла, а за по-малките ученици – в стаи с 6 легла. Момичета и момчета са в различни резиденции.

Екскурзии

Всяка седмица се организира една целодневна екскурзия до Оксфорд, имението Лонглийт, Бат, Бристол, Дартмур и The Eden Project.

Такси

Програма2 седмици4 седмици6 седмици8 седмици
Всички курсовеGBP 2760GBP 5120GBP 7680GBP 9980
  • Трансферът от LHR и LGW е включен в цената в определни дни и часове на пристигане и заминаване. За други трансфери се заплаща.

Всички езикови ваканции с английски език, и учебни центрове с лятна подготвителна програма, които предлагаме, можете да откриете тук >>

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-12, 13-15, 16+