Изберете страница

Uppingham School

Местоположение: Ъпингам, Англия

Възраст на учениците: 8-12 години

Продължителност: 1-6 седмици

Начални дати: 03.07. – 14.08.

За училището

Uppingham School е едно от най-престижните британски пансионни училища, датиращо от 1584 г. Кампусът разполага с най-съвременните съоръжения за учене, спорт и релаксация и предлага топла и безопасна среда. През лятото училището предлага езикови ваканции за ученици на възраст между 8 и 12 години с различна насоченост и фокус.

Програми

Junior English Program (8-12г.) – 16 часа подготовка по английски език на седмица. Курсът се фокусира върху подобряване и развиване на уменията за говорене, писане и четене.

Discover Arts (10-12г.) – По време на курса ще развиете своята креативност, уменията си за критично мислене и ще навлезете в областта на изкуството, архитектурата, литературата и историята. Курсът може да се комбинира и с програмата Discover STEM за по-дълъг период.

Fantastic Futures (8-9г.) – Ще развиете различни умения като планиране, ръководене и оценяване на научни тестове и формулиране и обосноваване на мнение по различни теми,  както и умения в областта на изкуството и хуманитарните науки.

Discover STEM (10-12г.) – Ще се запознаете с областите на криминалистиката, машиностроенето и структурното инженерство, физиката и биологията

Настаняване

Децата се настаняват на пълен пансион в двойни стаи с общ санитарен възел, който се споделя от малка група ученици от същия пол.

Екскурзии

В програмата са предвидени целодневни екскурзии до National Space Centre, Twycross Zoo; Bosworth Battlefield Heritage Centre, Wicksteed Park.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
Summer Programmes GBP 2795 GBP 3595

Трансферът от/до летище е включен в цената на курса.