University of Sussex – Брайтън

0.00

Местоположение: Брайтън, Англия

Възраст на учениците: 11 – 17 години
Продължителност: 1 – 8 седмици
Начални дати: 20.06. – 15.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

11-17

Описание

За училището

Училището за ваканции с английски език за деца се помещава в University of Sussex – водеща образователна и изследователска институция. Университетът е в близост до Брайтън и притежава един от най-красивите кампуси във Великобритания, съчетаващ първокласен архитектурен дизайн със зелени открити пространства, с възможност за разнообразни спортни занимания на открито. Кампусът е заобиколен от Национален парк South Downs, но е само на няколко минути от оживения град Брайтън и Хоув.

Самият град Брайтън е разположен на южното крайбрежие на Англия в красивото графство Съсекс и е само на около осемдесет километра южно от Лондон.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на учениците. Темите на уроците са разнообразни, за да разпалят любопитството на курсистите. Разработват се проекти, които изграждат умения за работа в екип и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитие на университета в единични стаи, повечето със собствен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя на учениците в езикови ваканции с английски език е предвидена една целодневна екскурзия до Лондон, Кентърбъри и Кеймбридж, както и следобедни разходки до Brighton Pier, Arundel Castle, the Royal Pavilion, the Lanes.

Такси

ПРОГРАМА 2 седмици4 седмицидоп. седмица

Summer School

 

GBP 1680GBP 3360GBP 840

 

  • Регистрационна такса GBP 100
  • Трансфери LHR – GBP 144/посока; LGW – GBP 72/посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45/посока.

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

11-17