Изберете страница

University of Sussex – Брайтън

Местоположение: Brighton, UK

Възраст на учениците: 11 – 17 години

Продължителност: 1 – 7 седмици

Период: 02.07 – 20.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Училището за ваканции с английски език за деца се помещава в University of Sussex – водеща образователна и изследователска институция. Университетът е в близост до Брайтън и притежава един от най-красивите кампуси във Великобритания. Той съчетава първокласен архитектурен дизайн със зелени открити пространства и с възможност за разнообразни спортни занимания на открито. Кампусът е заобиколен от Национален парк South Downs и е само на няколко минути от оживения град Брайтън и Хоув.

Самият град Брайтън е разположен на южното крайбрежие на Англия в красивото графство Съсекс и е само на около осемдесет километра южно от Лондон.

Програми

Summer School – Програмата включва 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица, в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на учениците. Темите на уроците са разнообразни, за да разпалят любопитството на курсистите. Разработват се проекти, които изграждат умения за работа в екип и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитие на университета в единични стаи, повечето със собствен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до Лондон, замъкът Уиндзор или Кентърбъри, както и следобедни разходки до Brighton,  Arundel Castle и Ийстбърн и други.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици доп. седмица
Summer School GBP 2160 GBP 4320 GBP 1080

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 100.
  • Трансфери от/до летище LHR – GBP 186/ в посока, LGW – GBP 100/ в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45 в посока.
  • Депозит при настаняване – GBP 40.

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg