Изберете страница

University College London

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 13-17 години

Продължителност: 2 – 7 седмици

Период: 02.07 – 20.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

University College London е в топ 25 университети в света, със завидна репутация и в челните позиции на класациите за образование във Великобритания. Разположен в самия център на града, той е идеалната отправна точка към забележителностите на Лондон.

Местоположение

Лондон – столицата на Великобритания, е един от най-интересните и космополитни градове в света. Известните му забележителности като Бъкингамския дворец, крепостта Тауър, сградата на Парламента, Биг Бен, площада Трафалгар, Мадам Тюсо и отличните условия за пазаруване и културни развлечения, го правят изключително подходящо място за езикова ваканция.

Програми

Summer School – Програмата включва  20 учебни часа по 45 минути подготовка по английски език на седмица. Всички спортни игри се осъществяват в парковете на Централен Лондон – футбол, мини олимпийски игри, волейбол, баскетбол, тенис на маса. Културната програма включва посещения на местни забележителности и вечерни социални игри – дискотека, международна вечер, викторина, караоке, групови игри, шоу на талантите и екскурзии.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в една от двете резиденции към университета, в единични или двойни стаи с общ санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени една целодневна екскурзия до някои от градовете Canterbury, Brighton, Cambridge и пет полудневни посещения до Лондон на места като: The British Museum, Tate Modern, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral и др.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици доп. седмица
Summer School GBP 2000 GBP 4000 GBP 1000

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса GBP 100.
  • Трансфер от/до летище LGW – GBP 154 в посока, LHR – GBP 126 в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45 в посока.

Разгледайте останалите езикови ваканции в Лондон и други части на Англия, които предлагаме, тук >>