Изберете страница

University College London

Местоположение: Лондон,Англия

Възраст на учениците: 13-17 години

Продължителност: 2 – 7 седмици

Период: 03.07 – 21.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

University College London е в топ 25 в света, със завидна репутация и в челните позиции на класациите за образование във Великобритания. Разположен в самия център на града, университетът е идеалната отправна точка към забележителностите на Лондон.

Местоположение

Лондон – столицата на Великобритания, е един от най-интересните и космополитни градове в света. Известните му забележителности като Бъкингамския дворец, крепостта Тауър, сградата на Парламента, Биг Бен, площада Трафалгар, Мадам Тюсо и отличните условия за пазаруване и културни развлечения го правят изключително подходящо място за езикова ваканция.

Програми

Summer School – 20 учебни часа по 45 мин подготовка по английски език на седмица. Всички спортни игри се осъществяват в парковете на Централен Лондон – футбол, мини олимпийски игри и бейзбол. Културната програма включва посещения на местни забележителности и вечерни социални игри – диско и международна вечер, викторина, караоке и екскурзии.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в една от двете резиденции към университета в единични или двойни стаи с общ санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени една целодневна екскурзия до някои от градовете Canterbury, Brighton, Cambridge, и пет полудневни екскурзии до Лондон на места като: The British Museum, Tate Modern, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral и др.

Такси

 Програма 2 седм. 4 седм.
Summer School GBP 1840 GBP 3680

 

Допълнителни такси:

  • Трансферите от/до летище се заплащат – летище LGW – GBP 130/ посока; LHR – GBP 108/ посока.
  • Регистрационна такса: GBP 100.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45/посока.

 

Разгледайте останалите езикови ваканции в Лондон и други части на Англия, които предлагаме, тук >>