Stafford House Oakham School

0.00

Местоположение: Оакхам

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 09.07. – 07.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

12-17

Описание

Училището

Езиковият център Stafford House Oakham School, който предлага езикови ваканции в Англия, се помещава в базата на едноименното пансионно училище. Сградата на Oakham School е сред основните забележителности в града с архитектура от 1584 г. На разположение на децата са просторни класни стаи, компютърна зала, арт студио и театрална зала. Училището разполага и с отлично поддържан басейн, физкултурен салон и тенис кортове.

Оукъм e град с богата история и общински център на графство Рутланд – най-малкото по население графство във Великобритания, разположено в региона Ийст Мидландс. Градчето Оукъм е известно с традиционния си базар, който се провежда два пъти седмично в норманския замък в града. Благодарение на чистия си въздух и добрите транспортни връзки, Оукъм привлича много посетители от Лондон и близките Нотингам, Дарби, Лестър, Бирмингам и Кеймбридж.

Програми

Classic Course20 урока по 45 минути езикова подготовка по английски на седмица + спортни занимания, изкуство, занаяти, театър, музика и вечерни развлекателни мероприятия.

Classic Plus Golfкъм основния курс по английски език децата имат допълнителни 6 часа на седмица с професионални инструктори по голф.

Classic Plus Horse Riding – към основния курс по английски език децата имат допълнителни 6 часа на седмица с професионални инструктори по езда, ще се научат как да оседлават кон и как да се грижат за него и екипировката си.

Настаняване

Курсистите се настаняват в общежитие в сградата на училището в светли и уютни двойни и тройни стаи с общ санитарен възел, зали за TV и видео.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя e предвиденa една целодневна екскурзия до Лондон, Кеймбридж, Стратфорд на Ейвън, и една/две полудневни екскурзии до Оксфорд, Alton Towers, Warwick Castle.

Такси

 Програма

2 седмици4 седмициДоп. седмица

Classic Course

GBP 1612GBP 3224

GBP 806

Classic + GolfGBP 2338GBP 4676

GBP 1169

 

  • Трансфери – Heathrow/Gatwick – GBP 270 посока; Stansted – GBP 190/посока.
  • Регистрационна такса – GBP 100.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

12-17