St. Mary`s

0.00

Местоположение: Аскот, Великобритания

Възраст на учениците: 8 – 12 години

Продължителност: 1 – 5 седмици

Период: 12.07. – 15.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-12

Описание

Училището

St Mary`s School е обявено за училището на 2015 г. в Англия според престижните ежегодни училищни награди на Tatler Magazine. Базата разполага с модерен театър със 150 места, 25 м плувен басейн, спортен комплекс, игрища, компютърна зала и др. Предлагат се академични и специализирани езикови ваканции с английски език.

Великолепната сграда, в която се помещава St. Mary’s School, е от 1885 г. и е само на 15 мин от центъра на град Аскот. Летище Хийтроу е на 30 мин, а Гетуик – на 45 мин.

Програми

Junior English Program (8-12г.) – включва 20 часа езиково обучение на седмица, следобедни и вечерни занимания, екскурзии. Набляга се на основните елементи в езика – граматика, произношение, слушане с разбиране, четене и писане.

Academic Discovery Program (8–12г.) – за по-малките ученици всяка седмица се правят изледвания, проучвания, беседи и кръжоци върху подходяща за възрастта им тема. За по-големите се предвиждат предмети от областите изкуство и наука в съчетание с разнообразни следобедни семинари.

Business Discovery Plus (11-12г.) – програмата въвежда учениците в основните принципи на успешния бизнес и работа по проект.

Coding with Scratch и Coding Discovery (8-12г.) – учениците се запознават с основите на кодирането по забавен и интересен начин, пишат своя програма и я използват за управление на робот.

Medicine Discovery (11-12г.) – програмата запознава курсистите със сложния, но завладяващ свят на медицината чрез теоритични и практически уроци.

Game Creation (8-12г.) – как да създадеш собствена игра с анимация, движение, специални и звукови ефекти.

Robotics Revolution (8-12г.)  – децата създават робот и си взаимодействат с него. Запознават се с функциите на роботите в днешната дигитална ера.

Law Discovery Plus (11-12г.)  – въведение в правото и запознаване с различните типове право, какво се случва по време на едно съдебно дело.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 2, 3 и повече легла с общи баня и санитарен възел. Момичета и момчета са в отделни крила.

Екскурзии

Екскурзиите са основен елемент в лятната програма с разглеждане на музеи, както и на  ключови забележителности в околността и една екскурзия в страната.

Такси

Програма1 седмица2 седмици3 седмици
Summer Course GBP 1395GBP 2790GBP 4185

*Трансферите се заплащат допълнително.

Още предложения за стандартни и специализирани езикови ваканции в Англия ще откриете тук >>

Ако не намирате най-подходящата за Вас, ние с рабост ще Ви съдействаме. Вижте къде и как можете да ни откриете в секция Контакти.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-12