Изберете страница

Sprachcaffe London St Margaret’s

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 12–17 години

Продължителност: 2-5 седмици

Периоди:  10.07. – 20.08.

За училището

Sprachcaffe Languages PLUS е организация с 35+ годишен опит в областта на езиковото обучение и днес разполага с 30 училища, в които се преподават 7 езика.

Sprachcaffe St. Margaret’s е традиционно пансионно училище създадено през 1749 г., децата се обучават във великолепна сграда в стил „Хари Потър“. Училището се намира в Bushey спокоен жилищен квартал на Лондон, с удобно местоположение на кратко разстояние с градски транспорт до центъра на оживения Лондон; на 60 минути от трите големи летища в Лондон: Хийтроу, Лутън или Станстед и на 90 минути от Гетуик. Кампусът разполага с: 15 класни стаи, общежитие, спортен център, плувен басейн, спортни игрища, зала с компютри и WIFI, библиотека и бистро.

Програми

Програма U20 – за деца (12-17 г):

Стандартен и Интензивен курс – 20 или 30 урока по 45 мин. езикова подготовка на седмица с динамична програма, която дава възможност на учениците да придобият самоувереност в езиковите си познания чрез дискусии, дебати и ролеви игри.

В следобедните часове, вечер и през уикендите – за децата е организирана спортна и социална програма, която включва: посещения на Лондон, голф, пазаруване в Уотфорд, плуване и други спортове; развлекателна програма: с филмови и кино вечери, Sprachcaffe Party, диско вечер, викторини, барбекю и разнообразни забавни отборни събития – идеална възможност за срещи с нови приятели.

Настаняване

Децата се настаняват в училищното общежитие на пълен пансион в стаи 2 – 4 легла и поделени санитарни възли (момичета и момчетата ползват отделни санитарни възли).

Екскурзии

Провеждат се през уикенда и включват посещения до основните забележителности на Лондон, Оксфорд и Уиндзор.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
Лятна програма GBP 1440 GBP 2830

Двупосочен трансфер от/до летище Лондон Хийтроу – включен в цената за полети в дните на пристигане и отпътуване, в определени часове (09:00 – 19:00 ч.)

Допълнителни такси:

  • Доплащане за интензивен курс – GBP 75/седмица; допълнителна програма с активности – GBP 60/седмица, Harry Potter Studio – GBP 110/ седмица
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – GBP 150/посока