Изберете страница

Sprachcaffe Brighton

Местоположение: Brighton, UK

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 8 седмици

Период: 30.06 – 24.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Sprachcaffe е организация с над 30-годишен опит в областта на езиковото обучение. Днес разполага с 31 училища в 20 дестинации и предлага програми за изучаване на 7 езика. Училището предлага стандарни и интензивни езикови курсове за деца, като е признато и акредитирано от British Council и English UK.

Летните езикови програми на Sprachcaffe Brighton се провеждат в просторния кампус на University of Sussex – модерна сграда, непосредствено до национален парк South Downs и на кратко разстояние от плажа, и центъра на града. Базата разполага с класни стаи, флоайе, рецепция, столова.

 

Програми

Standard/ Intensive course Програмата включва 20/30 урока по 45 минути езикова подготовка по английски език на седмица, в съчетание със следобедни развлекателни занимания: плуване, канукаяк, футбол, фитнес, зумба, плажен волейбол, боулинг, барбекю на плажа, кино, разходки с лодка; вечерни развлечения, партита и разглеждане на забележителностите на Брайтън.

 

 

Настаняване

Настаняването е организирано в самостоятелни стаи в резиденцията на училището, както и при приемни семейства в стаи две с и повече легла за ученици на възраст над 14 г.  Включен е пълен пансион.

 

Екскурзии

За всеки две седмици престой са предвидени една целодневна и две полудневни екскурзии.

Такси

Програми 2 седмици 3 седмици Доп. седмица
Standard course + семейство GBP 1588 GBP 2340 GBP 752
Standard course + кампус GBP 2092 GBP 3096 GBP 1004

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище London Gatwick е включен в цената в интервала 9:00 – 19:00 часа.
  • Допълнително се заплащат: интензивен курс – GBP 80/ на седмица, допълнителна програма с активности – GBP 92/ на седмица.
  • Доплащане за UM (Unaccompanied Minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 150/ в посока.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.