Изберете страница

Sevenoaks School, Kent Тown of Sevenoaks

Език: Английски

Продължителност:  2 – 4 седмици

Възраст: 11-17 години

Период: 03.07 – 31.07.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

Sevenoaks School има световна репутация на най-доброто училищe за преподаване на международната програма International Baccalaureate. Учебното заведение е разположено в Kent Тown of Sevenoaks,  на 30 минути път с кола от Лондон и летище Gatwick. Училището е oснованo през 1432 г., като през 2018 година получава за втори път титлата на The Sunday Times за независимо средно училище на годината. Разположено е върху 40 хектара зелени площи и предлага много спортни съоръжения. Училището включва 7 кампуса, а учениците са от над 40 националности.

 

Програми

Summer Program* – Лятната програма на Sevenoaks School е курс за академично обогатяване за интелигентни, амбициозни ученици на възраст 11-17 години с високо ниво на владеене на английски език. Академичната част на курса включва четири модула: критично мислене, социално лидерство, креативност и цифрови умения. Всеки модул е 10-часов курс и  дава на учениците представа за академичния живот в Sevenoaks School. Класовете са разделени по възраст и родителите получават подробен отчет от учителите в края на престоя на децата в училище.

Програмата се провежда в периодите 03.07 – 17.07 и 17.07 – 31.07.

 *Програмата изисква високо ниво на английски език (B2) и мотивационно писмо.

English Language Course**Програмата е специално проектирана така, че да гарантира повишаване на нивото на учениците по английски език по четене, писане, говорене и слушане в два модула: General English и Academic English.

След часовете учениците се занимават с разнообразни дейности в рамките на 12 учебни часа за 2 седмици като стрелба с лък, изкуства, лека атлетика, бадминтон, печене, баскетбол, настолни игри, катерене, готвене, танци, опознаване на Sevenoaks, фитнес, футбол, голф, въведение в британските спортове, бойни изкуства и самозащита, фотография и видеография, умения за оцеляване, плуване, тенис, волейбол, йога.

Вечерната програма включва различни активности. Примерни активности: караоке, барбекю, шоу на талантите, футсал, нощен шопинг в Bluewater, йога, тематичен бал и други.

Програмата се провежда в периодите 03.07 – 17.07 и 17.07 – 31.07.

** Програмата изисква ниво на английски език А2.

The Music ProgrammeЗавлядяваща програма, която съчетава практическо и академично музикантство като въведение в уменията и техниките, търсени в британските музикални училища, както и изучаване на историята на музиката. Сценичната дейност е неразделна част от програмата, като възможностите за соло и ансамбъл се насърчават от майсторски класове, концерти и представление в края на курса. Учениците имат възможност да анализират основните периоди на западната класическа музика и да идентифицират ключови характеристики. Ежедневно се провеждат и беседи по ключови области на музицирането през 21-ви век. Часовете по композиция дават възможност на учениците да усъвършенстват своите музиковедски знания в творчески произведения.

Програмата се провежда в периода 17.07 – 31.07.2024г.

 

Настаняване

Децата се настаняват на пълен пансион, като момичетата и момчетата са в отделни кампуси. По-големите ученици се настаняват в единични или двойни стаи, а по-малките в стаи с 4-5 легла. И в двата кампуса на Sevenoaks School стаите са с обща баня (1 за 4 деца) и санитарни помещения.

 

Екскурзии

За двуседмичния престой са предвидени две целодневни и една полудневна екскурзии с посещения на увеселителния парк Thorpe Park, забележителности в Лондон, водещи британски университетски градове и др.

 

Такси

Програма 2 седмици
Summer Program GBP 4950
English Language Course
GBP 3896
The Music Programme GBP 3896

 

  • Трансфери от/до летища LHR и LGW са включени в цената в часове на пристигане и заминаване 09.00-17.00. Трансфери, различни от посочените часове, се заплащат.

 

Още курсове по английски език в Англия може да видите тук.