Изберете страница

Sevenoaks School, Kent Тown of Sevenoaks

Език: Английски

Продължителност:  2  -4 седмици

Възраст: 11-17 години

Начални дати: 05.07 – 19.07; 19.07 – 02.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

Sevenoaks School има световна репутация на най-доброто училищe за преподаване на международната програма International Baccalaureate. Учебното заведение е разположено в Kent Тown of Sevenoaks,  на 30 мин. път с кола от Лондон и летище Gatwick. Училището е oснованo през 1432 г., като през 2018 година получи за втори път титлата на The Sunday Times за независимо средно училище на годината. Разположено е върху 40 хектара зелени площи и предлага много спортни съоръжения. Училището включва 7 кампуса, а учениците са от над 40 националности.

 

Програми

Summer Program* – лятната програма на Sevenoaks School е курс за академично обогатяване за интелигентни и амбициозни ученици на възраст от 11-17 години, с високо ниво на владеене на английски език. Академичната част на курса включва четири модула: критично мислене, социално лидерство, креативност и цифрови умения. Всеки модул е 10-часов курс и  дава на учениците представа за академичния живот в Sevenoaks School. Класовете са разделени по възраст, като родителите получават подробен отчет от учителите в края на престоя на децата в училището.

 *Програмата изисква високо ниво на английски език (B2) и мотивационно писмо.

English Language Course** – програмата е специално проектирана така, че да гарантира повишаване нивото на учениците по английски език в два модула:

  • General English
  • Academic English

След часовете учениците се занимават с разнообразни дейности в рамките на 12 учебни часа за две седмици като плуване, тенис, ръгби, волейбол, бадминтон, баскетбол, футбол, танци, фитнес, голф, скуош, фотография и видеография, готварство, сладкарство и изкуства. Вечерната програма включва караоке, барбекю, шоу на талантите, футсал, нощен шопинг в Bluewater, йога, тематичен бал и други. .

** Програмата изисква ниво на английски език А2.

Настаняване

Децата се настаняват на пълен пансион, като момичетата и момчетата са в отделни кампуси. По-големите деца се настаняват в единични или двойни стаи, а по-малките в стаи с 4-5 легла. И в двата кампуса на Sevenoaks School стаите са с обща баня (1 за 4 деца) и санитарни помещения.

 

Екскурзии

За всеки две седмици престой са предвидени две целодневни екскурзии с посещения на забележителности в Лондон и една полудневна екскурзия.

 

Такси

Програма 2 седмици
Summer Program GBP 4700
English Language Course
GBP 3700

 

  • Трансфер от/до летища LHR и LGW са включени в цената, в часове на пристигане и заминаване от 09.00-17.00.

Още курсове по английски език в Англия може да видите тук.

Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование, висше образование в Италия