Изберете страница

Royal Hospital School

Местоположение: Ipswich, UK

Възраст на учениците: 8 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 02.07 – 21.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

The Royal Hospital School е основано през 1712г., разположено в спираща дъха местност, откъдето се открива изглед към река Stour. Това е колеж, който освен средно образование, предлага и езикови ваканции с английски език. Кампусът му разполага със закрит басейн, спортна зала, тенис кортове и волейболни игрища. Колежът е на 160 км от летище Гетуик, на 177 км от Лондон Хийтроу и недалеч от Станстед.

 

Програми

Summer Program – програмата включва 20 урока седмично обучение по английски език, развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, вечери с викторини, филмови вечери, спортни турнири.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в училищните общежития, а стаите са с единични, двойки или повече легла, с общ санитарен възел. Предлага се и настаняване в стая със самостоятелна баня (в зависимост от наличността по време на резервацията) срещу доплащане.

 

Екскурзии

За всяка седмица от престоя на учениците са предвидени една целодневна екскурзия до Лондон с посещение на галерии и музеи, както и посещение на Westminster  с круиз по река Темза или посещение на Кеймбридж с обиколка на университета, и една полудневна екскурзия до Colchester и Bury St. Edmunds.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици доп. седмица
Summer Program (с общ санитарен възел GBP 1749 GBP 3498 GBP 893
Summer Program (със собствен санитарен възел) GBP 1862 GBP 3724 GBP 945
  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 539, Gatwick – GBP 479, Luton– GBP 405.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 48 в посока.

 

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина