Изберете страница

Royal Hospital School

Местоположение: Ипсуич, Англия

Възраст на учениците: 8–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Период: 03.07. – 21.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

The Royal Hospital School е основано през 1712 година училище, разположено в спираща дъха местност, откъдето се открива изглед към река Stour. Това е колеж, който освен средно образование, предлага и езикови ваканции с английски. Кампусът разполага със закрит басейн, спортна зала, тенис кортове и волейболни игрища. Колежът е на 160 км от летище Гетуик, на 177 км от Лондон Хийтроу и недалеч от Стансед.

Местоположение

Кампусът разполага със закрит басейн, спортна зала, тенис кортове и волейболни игрища. Колежът се намира на 160 км от летище Гетуик, на 177 км от Лондон Хийтроу и недалеч от Стансед.

Настаняване

Настаняването се организира на пълен пансион в училищните общежития, а стаите са с единични, двойки или повече легла, с общ санитарен възел. Предлага се и настаняване със самостоятелна баня (в зависимост от наличността по време на резервацията) срещу доплащане.

Програми

Summer Program – 20 урока седмично обучение по английски език, развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, вечери с викторини, филмови вечери, спортни турнири.

Екскурзии

Една целодневна екскурзия до Лондон с посещение на галерии и музеи, както и посещение на Central St. Martin’s.  с круиз по река Темза или посещение на Кеймбридж и King’s College и една полудневна екскурзия до Colchester и Bury St. Edmunds седмично.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
Summer Programme (с общ санитарен възел GBP 1646 GBP 3316
Summer Programme (със собствен санитарен възел) GBP 1743 GBP 3513
  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 297; Gatwick – GBP 355; Luton– GBP 374
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 42/посока.

 

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.