Изберете страница

Royal Holloway – Съри

Местоположение: Съри, Великобритания

Възраст на учениците: 10-17 години

Продължителност: 1-6 седмици

Начални дати26.06. – 07.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Лятната програма на Royal Holloway University of London се провежда в Kingswood Hall, само на 12 км от Royal Windsor. Там учениците ще изучават английски на езикова ваканция в академична атмосфера.

Кампусът е и един от най-красивите във Великобритания – с парк от 135 акра, с учебни зали, места за отдих и спортни съоръжения. В основната сграда на университета има галерия с колекция от викториански картини на Томас Халоуей.

Местоположение

Местоположението на университета е прекрасно – едновремено безопасен и с много зеленина район, а в същото време на по-малко от 40 минути с влак от центъра на Лондон и на 12 км от летище Хийтроу.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица в комбинация с развлекателни спортни и социални игри. Фокусът е в подобряване на комуникативните способности на децата. Темите на уроците разпалват любопитството; курсистите разработват проекти и изграждат умения за работа в екип, както и увереност при изразяване на позиция.

Настаняване

Настаняването е в модерно общежитие на колежа в самостоятелни стаи със собствен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя на академичната езикова ваканция е предвидена една целодневна екскурзия до Лондон, Брайтън или Оксфорд, както и следобедни разходки до Arundel Castle, Windsor Castle и Henley Upon Thames с круиз по реката.

Такси

 Програма 2 седм. 4 седм.
Summer School GBP 1660 GBP 3320

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса: GBP 100
  • Трансфери: LHR – GBP 82/ посока; LGW – GBP 118/ посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 45/посока

Разгледайте всички наши предложения за езикова ваканция във Великобритания тук >>