Изберете страница

Plumpton College

Местоположение: Brighton, UK

Възраст на учениците: 10 – 16 години

Продължителност: 2-6 седмици

Период:  27.06 – 01.08 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Plumpton College е с невероятно местоположение в подножието на South Downs и само на 20 минути от морския град Брайтън. Колежът разполага със собствена работеща ферма, център за грижа за животните, конюшни, включително едно от най-добрите училища за конна езда в страната. Учениците се наслаждават на извънкласни дейности на красивите тревни площи от 900 хектара с тенис кортове, спортни игрища, закрити спортни зали и собствена гора.

 

Програми

 

Bucksmore English (10-13 г. и 13-16 г.) е традиционната лятна програма на Bucksmore Education, която се предлага над 40 години и включва 20 урока по английски език на седмица с разнообразни спортни и социални дейности и екскурзии.

English + STEM (13-16 г.) – 15 часа по английски език на седмица плюс допълнителни тематични часове (7,5 на седмица) по наука, технологии, инженерство и математика. Ще се разглеждат теми като aircraft и boat design, rocketry, jet propulsion и mechanical arms.

English + Coding (13-16 г.) – обучението по английски език (15 часа на седмица) е допълнено с изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн чрез миникомпютър, познат като Raspberry Pi и програмата Python.

English + Veterinary (13-16 г.) – обучението по английски език е съчетано с програма „Грижа за животните“, която се провежда в училищния център. Децата имат възможност да се запознаят подробно с нуждите и разнообразието на рибите, бозайниците и влечугите.

Bucky Adventure (13-16 г.) – обучението по английски език е съчетано с допълнителни 6 часа приключенски активности като ветроходство, каяк, планинско колоездене, катерене, водни спортове и една нощ за оцеляване навън.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 1-2 легла и общ санитарен възел за между 4-6 деца.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя на учениците са предвидени две целодневни и една полудневна екскурзия.

Такси

Програма 2 семици 4 седмици
Bucksmore English GBP 3120 GBP 6240
STEM/ CODING/VETERINARY/BUCKY ADVENTURE GBP 3540

 

  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR, LGW в определен часове.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.