Изберете страница

Plumpton College

Местоположение: Брайтън, Англия
Възраст на учениците: 13 – 16 години
Продължителност: 2 -4 седмици
Период:  28.06-16.08 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Plumpton College е с невероятно местоположение в подножието на South Downs и само на 20 минути от морския град Брайтън. Колежът разполага със собствена работеща ферма, център за грижа за животните; конюшни, включително едно от най-добрите училища за конна езда в страната. Учениците се наслаждават на извънкласни дейности на красивите тревни площи от 900 хектара с тенис кортове, спортни игрища, закрити спортни зали и собствена гора.

 

Програми

Bucksmore Summer е традиционната лятна програма на Bucksmore Education, която се предлага над 40 години и включва 20 урока по английски език на седмица с разнообразни спортни и социални дейности и екскурзии.

Bucksmore coding – обучението по английски език е допълнено със 7,5 часа изучаване на основните елементи на софтуерния дизайн чрез миникомпютър, познат като Raspberry Pi и програмата Python.

Animal Care – допълнителни 7,5 часа програма Грижа за животните, която се провежда в училищния център. Децата имат възможност да се запознаят подробно с нуждите и разнообразието на рибите, бозайниците и влечугите.

Bucky Adventure – обучението по английски език е съчетано с приключенски активности като ветроходство, каяк, планинско колоездене, катерене, водни спортове и една нощ за оцеляване навън.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 1-2 легlа, а баня и тоалетна се ползват от 4 деца.

Екскурзии

Две целодневни екскурзии всяка седмица до Лондон, Брайтън и Thrope Park и една полудневна екскурзия.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
Bucksmore summer GBP 2600 GBP 5200
Bucksmore coding / Animal care GBP 2950
Bucky Adventure GBP 2950

 

Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR, LGW в определен часове.

Доплащане за допълнителни дейности: Active English (2 допълнителни сесии по1.5 часа по английски език)  и конна езда – GBP 210/ седмица;

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.