Изберете страница

Moyles Court National Park

Местоположение: Хемпшайър, Великобритания
Възраст на учениците: 8 -14 год.
Продължителност: 1 – 5 седмици
Период: 03.07 – 08.08 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Лятната ваканция се провежда в кампуса на пансионното училище – Moyles Court, разположено в живописен парк в Хемпшайър – област с невероятна природна красота, само на час и половина от летище London Heathrow. Училището разполага с над 500 кв.м непокътнати зелени площи с гора, речни долини и ливади, където децата могат да срещнат елени, понита и много други животни.

Настаняване

Училищната резиденция разполага със стаи с 2-5 легла, където курсистите се настаняват на пълен пансион спрямо възраст, пол и националност.

Програми

Summer camp включва 19 урока на седмица (15+ часа) обучение в малки групи. Сутрин часовете са с фокус върху четирите основни компонента на езика – четене, писане, слушане и комуникация. Засягат се глобални проблеми и интересни за възрастта им теми за работа върху граматиката. В следобедните часове се работи върху проекти, които често са свързани с местата, които посещават по време на екскурзии и активности. В активностите се включват и местни ученици, което позволява свободна комуникация на курсистите с техни връстници от Англия.

Учениците могат да се включат в тренировки по футбол, тенис, баскетбол, атлетика, конна езда, ветроходство и каяк. За креативните натури се организират клубове по рисуване, готварство, музика и творчество. Вечерите са за дебати, филмови маратони, скачане на трамплин и забави.

Екскурзии

Всяка седмица се организира една целодневна екскурзия и посещения дo различни забележителности и градове – Лондон, Салисбъри, Оксфорд и други.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм. доп. седм.
Summer camp GBP 2050 GBP 4100 GBP 1025

 

Доплащане за трансфери от/до: Heathrow – GBP 180/посока с включена услуга UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ .

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>