Moyles Court National Park

Местоположение: Хемпшайър, Великобритания
Възраст на учениците: 8 -14 год.
Продължителност: 1 – 6 седмици
Период: 05.07 – 15.08 

Език

Възраст на детето

8-14

Ценови диапазон 2 седмици

1000-1500 GBP

Описание

Училището

Moyles Court е независимо бординг училище, разположено в живописен парк в Хемпшайър – област с невероятна природна красота, само на час и половина от летище London Heathrow. Училището разполага с над 500 кв.м непокътнати зелени площи с гора, речни долини и ливади, където децата могат да срещнат елени, понита и много други животни. Училището е с добро обучение по английски език.

Настаняване

Училищната резиденция разполага със стаи с 2-5 легла, където курсистите се настаняват на пълен пансион спрямо възраст, пол и националност.

Програми

Summer camp включва 21 часа (4 урока/ ден) на седмица обучение в малки групи. Сутрин часовете са с фокус върху четирите основни компонента на езика – четене, писане, слушане и комуникация. Засягат се глобални проблеми и интересни за възрастта им теми за работа върху граматиката. В следобедните часове се работи върху проекти, които често са свързани с местата, които посещават по време на екскурзии и активности.

Учениците могат да се включат в тренировки по футбол, тенис, баскетбол, атлетика, конна езда, ветроходство и каяк. За креативните натури се организират клубове по рисуване, готварство, музика и творчество. Вечерите са за дебати, филмови маратони, скачане на трамплин и забави.

Екскурзии

Всяка седмица се организират две целодневни екскурзии и посещения дo различни забележителности и градове – Оксфорд, Бат, Бристол и други.

Такси

2 седмици4 седмицидоп. седмица

Summer course

 

 

GBP 1450

 

GBP 2900

 

GBP 725

  • Трансфери от/до: Heathrow – GBP 150/посока
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 50/посока.

Още предложения за летни езикови курсове ще откриете тук >>

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

8-14

Ценови диапазон 2 седмици

1000-1500 GBP