Изберете страница

Lord Wandsworth College

Местоположение: Hampshire, UK

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Период: 09.07. – 05.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Lord Wandsworth College е разположен в живописен район – между провинция Северен Хемпшиър и Съри, само на час от английската столица. Базата на училището се простира на 500 хектара площ, като предлага най-съвременни спортни и учебни съоръжения и отлични условия за  настаняване, в които учениците да получат възможно най-доброто обучение. Училището предлага програма със следобедни спотни занимания и активности, като част от съоръженията са 25 метров плувен басейн, открити и закрити игрища за ръгби и футбол, тенис на корт, две спортни зали за всякакви метеорологични условия, театър и др. Вечерните занимания включват дискотека, интернационално парти, търсене на съкровища, шоу на таланти и др.

Програми

General English – програмата включва 12 часа по английски език на седмица, плюс 6 допълнителни часа със семинари за специализирани умения. Уроците са представени по увлекателен и интерактивен начин, с цел подобряване на всички аспекти от езика – четене, писане, слушане и говорене. Включени са следобедни и вечерни занимания.

Green Leaders* – програмата е предназначена за по-зрели и амбициозни ученици, които искат да процъфтяват в съвременния свят. Те ще проучват проблемите на бъдещите лидери, ще се учат да работят в екип, ще се учат на критично мислене, ще работят по проекти, ще решават казуси, ще участват в дебати. Програмата включва 12 часа уроци седмично, плюс 6 допълнителни часа със семинари за специализирани умения по журналистика, екология, заснемане на видео, дебатиране, презентационни умения, подготовка за IELTS/Cambridge изпити (14-17г.), футбол и тенис. Включени са следобедни и вечерни занимания.

*Минимум ниво на английски език – В1.

Семинарите по специални умения са на теми  – журналистика, екология, филмова режисура, публично говорене и участие в дебати, подготовка за изпит IELTS.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в къщи, на пешеходно разстояние от училището. Стаите са с 2-5 легла, като момичетата и момчетата се настаняват отделно.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя си, учениците имат включени три целодневни екскурзии .

Такси

 Програми 2 седмици 4 седмици
General English/ Green Leaders GBP 2590 GBP 5045
  • Трансферът е включен към цената за полети от/ до Heathrow/ Gatwick за пристигане/заминаване в определени часове(10:00 – 17:00 ч.).
  • Допълнително се заплащат уроци по тенис GBP 120 на седмица и футбол GBP 70 на седмица.

 

Повече за Long Wandsworth College ще намерите на страницата boardingschools.bg

Всички езикови ваканции с английски език, които предлагаме, можете да откриете тук >>

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия