Изберете страница

Lord Wandsworth College

Местоположение: Хемпшиър, Великобритания

Възраст на учениците: 15-17 години

Продължителност: 2 – 8 седмици

Период: 11.07. – 04.09.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Lord Wandsworth College е елитно пансионно училище. То е разположено в живописен район – между провинция Северен Хемпшиър и Съри, само на час от английската столица. Базата на училището се простира на 1 200 акра площ и предлага отлични условия за обучение, настаняване и спортни занимания. Предлагат се летни подготвителни програми за A levels и IB.

Програми

PreA level summer course – програмата е подготовка за прием в британската академична квалификация A Level, която се получава след едногодишно или двугодишно обучение в горния гимназиален курс.

PreIB summer course – подготовка за прием в международна образователна програма International Baccalaureate Diploma Programme (IB). Дипломата е международно призната квалификация за прием в университет и може да се изучава на три различни езика – английски, испански и френски език.

И в двата курса задължително се изучават английски език и драма. Учениците могат да изберат от три до пет други основни предмети: математика, химия, физика, биология история, география, бизнес и икономика, изкуство и дизайн, компютъри и психология.

Предлагат се и допълнителни вечерни уъркшопи: Further Maths и Theory of Knowledge.

Настаняване

Момчетата и момичетата, които се обучават във всички летни подготвителни програми, се настаняват в две общежития. настаняването е в отделни къщи на пълен пансион, които разполагат с удобни стаи, предимно с 2 легла и общ санитарен възел.

Екскурзии

Всяка седмица от престоя е предвидена една целодневна екскурзия до Портсмут, Лондон, Оксфорд, Кеймбридж, Уинчестър, Бат и Уиндзор.

Такси

 Програми 2 седм. 4 седм. 6 седм.

Pre-IB

Pre A-Level

GBP 3000 GBP 5600 GBP 8400

Трансферът е включен към цената за полети от/до Heathrow/ Gatwick за пристигане/заминаване в определени часове.

 

Повече за Long Wandsworth College ще намерите на страницата boardingschools.bg

Всички езикови ваканции с английски език, които предлагаме, можете да откриете тук >>