Изберете страница

Lord Wandsworth College

Местоположение: Hampshire, UK

Възраст на учениците: 11 – 17 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Период: 07.07. – 03.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Lord Wandsworth College е разположен в живописен район – между провинция Северен Хемпшиър и Съри, само на час от английската столица. Базата на училището се простира на 500 хектара площ, като предлага най-съвременни спортни и учебни съоръжения и отлични условия за  настаняване, в които учениците да получат възможно най-доброто обучение. Училището предлага програма със следобедни спотни занимания и активности, като част от съоръженията са 25 метров плувен басейн, открити и закрити игрища за ръгби и футбол, тенис на корт, две спортни зали за всякакви метеорологични условия, театър и др. Вечерните занимания включват дискотека, интернационално парти, търсене на съкровища, шоу на таланти и др.

 

Програми

Explore English Plus – Програмата включва 12 часа по английски език на седмица, плюс 6 допълнителни часа със семинари за специализирани умения. Уроците са представени по увлекателен и интерактивен начин, с цел подобряване на всички аспекти от езика – четене, писане, слушане и говорене. Включени са следобедни и вечерни занимания.

Future Business Leaders Plus* Програмата е предназначена за по-зрели и амбициозни ученици, които искат да процъфтяват в съвременния свят. Те ще проучват проблемите на бъдещите лидери, ще се учат да работят в екип, ще се учат на критично мислене, ще работят по проекти, ще решават казуси, ще участват в дебати. Програмата включва 12 часа уроци седмично, плюс 6 допълнителни часа със семинари за специализирани умения по журналистика, екология, заснемане на видео, дебатиране, презентационни умения, подготовка за IELTS/Cambridge изпити (14-17г.), футбол и тенис. Включени са следобедни и вечерни занимания.

*Минимум ниво на английски език – В1.

Семинарите по специални умения са на теми  – журналистика, екология, филмова режисура, публично говорене и участие в дебати, подготовка за изпит IELTS.

Football academy Plus* – Програма бъдещите футболни звезди с професионални бивши треньори от клубове на Висшата лига. Включени са 15,5 часа седмични тренировки за 4 дни в седмицата. За всеки записан двуседмичен курс учениците ще получат футболен екип и анцуг. Включени са следобедни, вечерни занимания и екскурзии, от които едната е с футболна насоченост.

* Минимум ниво на английски език – В1. Програмата може да се комбинира с Explore English Plus или Future Business Leaders Plus.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в къщи, на пешеходно разстояние от училището. Стаите са с 2-5 легла, като момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

Екскурзии

За всяка седмица от престоя си учениците имат включени три целодневни екскурзии.

 

Такси

 Програми 2 седмици 4 седмици
General English/ Green Leaders GBP 2700 GBP 5400
Hampshire Football Academy GBP 300 GBP 6000

 

  • Трансферът е включен към цената за полети от/до Heathrow/Gatwick за пристигане/ заминаване в определени часове (09.00 – 18.00 ч.).
  • Такса за непридружено дете (UM) – GBP 120/ двупосочно.
  • Допълнително се заплащат уроци по тенис – GBP 160/ на седмица и голф – GBP 160/ на седмица.

Повече за Long Wandsworth College ще намерите на страницата boardingschools.bg

Всички езикови ваканции с английски език, които предлагаме, можете да откриете тук >>