King’s College – London

Местоположение: Лондон, Англия
Възраст на учениците: 13-17 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Период: 04.07. – 22.08.

Език

Възраст на детето

13-17

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Описание

За училището

Лятната езикова ваканция се организира в един от топ 25 университетски кампуса в света – този на King’s College London. Обграден от исторически и културни забележителности като Shard, Borough Market, Tate Modern, Shakespeare’s Globe, Tower Bridge и много други, учебния център предлага една вълнуваща лятна езикова ваканция на своите курсисти.

Програми

  • Exploring London – специално разработена програма, която акцентира върху основните умения за четене, писане, говорене и слушане чрез разнообразни активности и работа по проекти. Обучението е 15 часа (60мин) на седмица с 5 полудневни екскурзии в Лондон и околностите, следобедна и вечерна програма всеки ден.
  • Future Leaders & Entrepreneurs – специално разработена динамична и интерактивна 2-седмична програма за ученици на възраст от 14 до 17 години, по време на която ще научат какво е необходимо, за да станеш успешен бизнес лидер. Програмата включва интересни семинари по лидерство, финанси и маркетинг. Обучението включва 23 урока на седмица с една целодневна и една полудневна ексурзия.
  • Street Art & Culture – насоченa e към ученици на възраст от 13 до 17 години и включва 23 урока на седмица. Програмата позволява да учениците да развият както езиковите си умения чрез практически дейности, дискусии, посещения на различни худежествени галерии и изложби в Лондон, така и творческите си умения.

Настаняване

Учениците са настанени в единични стаи със собствен санитарен възел на пълен пансион в резиденция към училището, разположена само на няколко минути пеша.

Екскурзии

Предвидена е по една целодневна ескурзия всяка седмица в Брайтън, Кеймбридж, Кентърбъри и др., както и всекидневни разходки из Лондон и околностите.

Такси

Програма2 седмици4 седмицидоп. седмица
Summer ProgramsGBP 2300GBP 4600GBP 1150
    Допълнителни такси:
  • Регистрационна такса – GBP 50.
  • Трансфер от/до летище LHR – GBP 115/ посока; LGW – GBP 135/посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 120/за две посоки.

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

13-17

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP