Изберете страница

King’s College – London

Местоположение: London, UK
Възраст на учениците: 12-17 години
Продължителност: 1 – 6 седмици
Период: 30.06 – 11.08.2024.

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

За училището

Лятната езикова ваканция се организира в един от най-добрите 25 университетски кампуса в света – този на King’s College London. Обграден от исторически и културни забележителности като Shard, Borough Market, Tate Modern, Shakespeare’s Globe, Tower Bridge и много други, учебния център предлага една вълнуваща лятна езикова ваканция на своите курсисти.

 

Програми

General English Plus Explore London (12-17г.) – Специално разработена програма, която акцентира върху основните умения за четене, писане, говорене и слушане чрез разнообразни активности и работа по проекти. Обучението включва 15 часа по 60 минути на седмица с 5 полудневни екскурзии в Лондон и околностите, следобедна и вечерна програма всеки ден.

Performing Arts (15-17г.) – Учениците ще имат възможност да подобрят театралните и танцовите си умения с ежедневни сесии и семинари в The Sylvia Young Theatre School.

Mинимум ниво на английски език В1.

Future Leaders – Young Entrepreneurs (14-17г.)  – Oбучението е 15 часа на седмица, а учениците ще придобият опит от първа ръка за това какво е да бъдеш предприемач. С интересни семинари за лидерство, финанси и маркетинг, това е перфектният курс за амбициозни международни студенти, чиято цел е да станат успешни бизнес лидери.

Mинимум ниво на английски език В1.

Future Leaders – Solving Global Complex Problems (14-17г.) – Тази специализирана интердисциплинарна програма обучава учениците как да се справят със сложни проблеми чрез прилагане на знания и умения от набор от предмети в областта на изкуствата, науките и хуманитарни науки. Сложните проблеми могат да включват теми като:

  • Неравенство
  • Изменението на климата
  • Етиката на AI
  • Устойчивост

Тази иновативна програма дава възможност за колективна работа по избран комплексен проблем, с подкрепа от екипа на BSC и LIS, с която да доведат до край работно програмно портфолио.

Mинимум ниво на английски език В2.

 

Настаняване

Учениците се настаняват в единични стаи със собствен санитарен възел и на пълен пансион в резиденция към училището, разположена само на 8 минути пеша от училището.

 

Екскурзии

Предвидена е по една целодневна ескурзия всяка седмица до емблематични забележителности като Trafalgar Square, St.Paul’s Cathedral, Tower Bridge, Buckingham Palace и др., както и всекидневни разходки из Лондон и околностите.

 

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Explore London GBP 2800 GBP 5600
Future Leaders – Young Entrepreneurs GBP 3300 GBP 6600
Future Leaders – Solving Global Complex Problems GBP 3700 GBP 7400
Performing Arts GBP 3500 GBP 7000

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 55.
  • Трансфер от/до летище LHR – GBP 85/ в посока; LGW – GBP 110/ в посока, в часовете между 8:00 и 18:00 ч.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 75/ в посока.

 

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg