Изберете страница

King’s College – London

Местоположение: London, UK
Възраст на учениците: 12-17 години
Продължителност: 1 – 6 седмици
Период: 02.07 – 20.08.

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

За училището

Лятната езикова ваканция се организира в един от най-добрите 25 университетски кампуса в света – този на King’s College London. Обграден от исторически и културни забележителности като Shard, Borough Market, Tate Modern, Shakespeare’s Globe, Tower Bridge и много други, учебния център предлага една вълнуваща лятна езикова ваканция на своите курсисти.

Програми

  • General English Plus Explore London (12-17г.) – специално разработена програма, която акцентира върху основните умения по английски език за четене, писане, говорене и слушане, чрез разнообразни активности и работа по проекти. Обучението включва 15 часа (по 60мин) на седмица, пет полудневни екскурзии в Лондон и околностите, следобедна и вечерна програма всеки ден.
  • Future Leaders & Entrepreneurs (14-17г.)** – чрез тази динамична и интерактивна програма, учениците ще придобият опит от първа ръка за това какво е да бъдеш предприемач. Фокусът е върху бюджетирането, финансите, планирането на проекти и подобряването на уменията за лидерство и изграждане на екип.
  • Street Art & Culture (14-17г.)** – обучението е 15 часа(по 60мин.)  на седмица, като учениците ще развият страстта си и разбирането си на британската история на изкуството, наслаждавайки се на многото музеи, изложби и исторически обекти, с които Лондон е известен.

 

**Програмите изискват минимум ниво на владеене на английски език В1.

Настаняване

Учениците се настаняват в единични стаи със собствен санитарен възел и на пълен пансион, в резиденция към училището, разположена само на няколко минути пеша.

Екскурзии

Предвидена е по една целодневна ескурзия всяка седмица в Брайтън, Кеймбридж, Кентърбъри и др., както и всекидневни разходки из Лондон и околностите.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Explore London/ Street Art&Culture GBP 2670 GBP 5340

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 55.
  • За програмата Future Leaders and Entrepreneurs се доплаща по GBP  115 на седмица.
  • Трансфер от/до летище LHR – GBP 100 в посока; LGW – GBP 135 в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 120/за две посоки.

 

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия