Изберете страница

King’s College – London

Местоположение: Лондон, Англия
Възраст на учениците: 13-17 години
Продължителност: 1 – 6 седмици
Период: 03.07. – 21.08.

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

За училището

Лятната езикова ваканция се организира в един от топ 25 университетски кампуса в света – този на King’s College London. Обграден от исторически и културни забележителности като Shard, Borough Market, Tate Modern, Shakespeare’s Globe, Tower Bridge и много други, учебния център предлага една вълнуваща лятна езикова ваканция на своите курсисти.

Програми

  • English Plus Explore London – специално разработена програма, която акцентира върху основните умения за четене, писане, говорене и слушане чрез разнообразни активности и работа по проекти. Обучението е 15 часа (60мин) на седмица с 5 полудневни екскурзии в Лондон и околностите, следобедна и вечерна програма всеки ден.
  • Future Leaders & Entrepreneurs – обучението е 15 часа на седмица, а учениците ще придобият опит от първа ръка за това какво е да бъдеш предприемач. Фокусът е върху бюджетирането, финансите, планирането на проекти и подобряването на уменията за лидерство и изграждане на екип.
  • Street Art & Culture – обучението е 15 часа на седмица, като учениците ще развият страстта си и разбирането си на британската история на изкуството, наслаждавайки се на многото музеи, изложби и исторически обекти, с които Лондон е известен.

Настаняване

Учениците са настанени в единични стаи със собствен санитарен възел на пълен пансион в резиденция към училището, разположена само на няколко минути пеша.

Екскурзии

Предвидена е по една целодневна ескурзия всяка седмица в Брайтън, Кеймбридж, Кентърбъри и др., както и всекидневни разходки из Лондон и околностите.

Такси

Програма 2 седм. 4 седм.
All Summer Programs GBP 2420 GBP 4840

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 50.
  • За програмата: Future Leaders and Entrepreneurs се доплаща по 105/седмица.
  • Трансфер от/до летище LHR – GBP 90/ посока; LGW – GBP 125/посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 120/за две посоки

 

Разгледайте и другите ни предложения за езикови ваканции във Великобритания тук >>

Ако искате детето Ви да продължи средното си образование в чужбина, можете да посетите специализирания ни сайт за пансионно обучение в чужбина – www.boardingshools.bg