Изберете страница

Kensigton Park School Лондон

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 14–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Начални дати: 10.07 – 23.07, 24.07 – 06.08, 07.08 – 20.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Kensington Park School се намира на ръка разстояние от Hyde Park и някои от най-известните академични и културни институции в Лондон. Училището разполага с отлични съоръжения и добри транспортни връзки в и около Лондон. Учениците се настаняват в двойни стаи със собствен санитарен възел.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион.

Програми

Програми:

Art & Design Програмата е фокусирана върху развиване уменията и знанията, необходими за прием в топ университети по изкуства. Освен подготовка, ще имате възможността да посетите известни лондонски художествени галерии и да участвате в специализирани семинари. Включени са пътувания до ведещи университети, като Central Saint Martins и Chelsea College of Arts, както и посещения на студия и изложби на художници.

Business & Entrepreneurship Програмата има за цел да развие познанията Ви за търговската среда, принципите на бизнеса и финансите. Обхващат се предмети като маркетинг, счетоводство, проучване на пазара, финансов мениджмънт, стратегически инвестиции, предприемачество, бизнес планиране и икономика. Предвидени са семинари от водещи професионалисти в бранша, посещения на световни университети като London Stock Exchange, UCL и вълнуващи екскурзии до забележителности като London’s financial district, Bank of England Museum и London Stock Exchange.

Drama & Theatre Studies Програмата е предназначена за ученици, които желаят да развият своите актьорски умения чрез използването на реквизити, импровизации и разкази, както и експертни преподаватели по гласов коучинг, сценични техники и изпълнения на живо. Посещават се известни драматични школи и университети като RADA и the Royal Central School of Speech and drama.

Law, Politics & International Relations Програмата е подходяща за учениците, които имат желание да разширят мзнанията си както на местен, така и в световен мащаб в сферта на политиката и правото. Включени са семинари с професионалисти, посещения на университети като London School of Economics, UCL, King’s, екскурзии до Houses of Parliament, Royal Courts of Justice, the Churchill War Rooms.

Medicine Програмата е подходящата за ученици, които желаят да се запознаят отблизо с възможностите за кариера в сферата на медицината. Освен теория, учениците получават знания чрез практически техники. Включени са посещения на известни медицински университети

Такси

Програма 10.07 – 23.07 24.07 – 06.08 07.08 – 20.08*
Academic Summer

 

GBP 3095

GBP 3095 GBP 2995

*Drama & Theatre Studies не се предлага за датите 07.08 -20.08

Трансфери – включени в цената за часовете на пристигане и заминаване между 09:00 и 21:00 от London Heathrow и London Gatwick.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.