Изберете страница

Kensigton Park School Лондон

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 14 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 30.06 –  10.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Kensington Park School се намира на ръка разстояние от Hyde Park и някои от най-известните академични и културни институции в Лондон. Училището разполага с отлични съоръжения и добри транспортни връзки в и около Лондон.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с 1-2-3 легла и собствен санитарен възел. Общежитието се намира на няколко кратки спирки с метрото от сградата на училището.

 

Програми

Art & Design Програмата е фокусирана върху развиване уменията и знанията, необходими за прием в топ университети по изкуства. Ще използвате  традиционни, модерни и съвременни техники, ще експериментирате в различни области на изкуството и дизайна като: живопис, скулптура, дизайн, печат и фотография. Обучението се води от опитни преподаватели,  които са практикуващи професионалисти. Освен подготовка, ще имате възможността да посетите известни лондонски художествени галерии и студиа, да участвате в специализирани семинари на водещи експерти в сферата на изкуството и дизайна.

Business & Entrepreneurship Програмата има за цел да развие познанията Ви за търговската среда, принципите на бизнеса и финансите. Обхващат се предмети като маркетинг, счетоводство, проучване на пазара, финансов мениджмънт, стратегически инвестиции, предприемачество, бизнес планиране и икономика. Предвидени са семинари от водещи професионалисти в бранша, посещения на световни университети като London Stock Exchange, UCL и вълнуващи екскурзии до забележителности като London’s financial district, Bank of England Museum и London Stock Exchange.

Drama & Theatre Studies Програмата е предназначена за ученици, които желаят да развият своите актьорски умения чрез използването на реквизити, импровизации и разкази, с помощта на експертни преподаватели по гласов коучинг, сценични техники и изпълнения на живо. Посещават се известни драматични школи и университети като RADA и The Royal Central School of Speech and Drama.

Law, Politics & International Relations Програмата е подходяща за учениците, които имат желание да разширят знанията си както на местен, така и в световен мащаб в сферта на политиката и правото. Включени са семинари с професионалисти, посещения на университети като London School of Economics, UCL, King’s, екскурзии до Houses of Parliament, Royal Courts of Justice, the Churchill War Rooms.

Engineering & Computing Програмата е подходяща за ученици с интерес към инженерни дисциплини и компютърни науки. Ще имате възможност да работите по вълнуващи проекти като разработване на 2D игри и роботика. Организират се семинари и посещения на водещи световни инженерни и IT университети.

Medicine Програмата е подходящата за ученици, които желаят да се запознаят отблизо с възможностите за кариера в сферата на медицината. Освен теория, учениците получават знания чрез практически техники. Включени са посещения на известни медицински университети.

Предлага се обучение и без настаняване.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Academic Summer GBP 3690 GBP 7380
Academic Summer (без настаняване) GBP 1290 GBP 2580

*Drama & Theatre Studies не се предлага в периода: 30.06 – 13.07.2024г.

  • Трансфери са включени в цената в официалните дни на пристигане и заминаване и в часовете между 07:30 и 18:00 от London Heathrow и London Gatwick. Таксата извън тези часове е GBP 150/ в посока.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.