Изберете страница

Kensigton Park School Лондон

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 14–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Начални дати: 02.07 – 15.07, 16.07 – 29.07, 30.07 – 12.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Kensington Park School се намира на ръка разстояние от Hyde Park и някои от най-известните академични и културни институции в Лондон. Училището разполага с отлични съоръжения и добри транспортни връзки в и около Лондон.

 

Програми

 

Art & Design Програмата е фокусирана върху развиване уменията и знанията, необходими за прием в най-добрите университети по изкуства. Ще използвате  традиционни и  модерни, съвременни техники, ще експериментирате в различни области на изкуството и дизайна като: живопис, скулптура, дизайн, печат и фотография. Обучението се води от опитни преподаватели, които са практикуващи професионалисти. Освен подготовка, ще имате възможността да посетите известни лондонски художествени галерии и студиа, да участвате в специализирани семинари на водещи експерти в сферата на изкуството и дизайна.

Business & Entrepreneurship Програмата има за цел да развие познанията Ви за търговската среда, принципите на бизнеса и финансите. Обхващат се предмети като маркетинг, счетоводство, проучване на пазара, финансов мениджмънт, стратегически инвестиции, предприемачество, бизнес планиране и икономика. Предвидени са семинари от водещи професионалисти в бранша, посещения на световно известни  университети като London Stock Exchange и  UCL, както и  и вълнуващи екскурзии до забележителности като London’s financial district, Bank of England Museum и London Stock Exchange.

Drama & Theatre Studies Програмата е предназначена за ученици, които желаят да развият своите актьорски умения чрез използването на реквизити, импровизации и разкази, както и експертни преподаватели по гласов коучинг, сценични техники и изпълнения на живо. Посещават се известни театрални школи и университети като RADA и the Royal Central School of Speech and drama.

Law, Politics & International Relations Програмата е подходяща за учениците, които имат желание да разширят знанията си, както на местен, така и в световен мащаб в сферта на политиката и правото. Включени са семинари с професионалисти, посещения на университети като London School of Economics, UCL, King’s, екскурзии до Houses of Parliament, Royal Courts of Justice, the Churchill War Rooms.

Medicine Програмата е подходящата за ученици, които желаят да се запознаят отблизо с възможностите за кариера в сферата на медицината. Освен теория, учениците получават знания чрез практически техники. Включени са посещения на известни медицински университети.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион, в стаи с 1-3 легла и собствен санитарен възел.

Предлага се дневна форма на обучение, без настаняване.

 

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Academic Summer GBP 3350 GBP 6700
Academic Summer (без настаняване) GBP 1895 GBP 3790

*Drama & Theatre Studies не се предлага за периода 30.07 -12.08

  • Трансфер от/до летище London Heathrow и London Gatwick е включен в цената за часовете на пристигане и заминаване между 09:00 и 21:00.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия