Изберете страница

Holyport College

Местоположение: Berkshire, UK

Възраст на учениците: 8 – 13 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 17.07 – 14.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

 

Holyport College е създаден пред 2014 г. като първото държавно интернатно училище в Обединеното кралство. Въпреки, че е сравнително ново, то успява да осигури качествено обучение, като черпи от опита и наследството на престижния Eton College, с който си партнира. Разположено в Беркшир, Югоизточна Англия, училището е с лесен достъп до централен Лондон.

Holyport College разполага с отлични съоръжения – модерни класни стаи, условия за обучение на открито и закрито, външна класна стая, спортни съоръжения, наскоро реновиран театър, както и оранженрии и ферма за пилета и козички.

Програми

 

English Plus Sports & Activity – Програмата е проектирана така, че да изгради увереност в учениците при общуване на английски език, като подобри уменията за разбиране, граматика и произношение. Включени са 15 часа по 60 минути обучение по английски език на седмица,  в съчетание с 6 часа дневни активности, които да развият допълнителни умения за работа с езика: журналистика, творческо писане, разказване на истории, видеоблогове, готварство, театър, изкуства и занаяти. Чсовете са с продължителност 90 минути.

В допълнение на учениците се предлагат  6 часа спортни занимания по плуване, бадминтон, баскетбол, волейбол, тенис на маса, футбол, аеробика, тенис и др.

English Plus Theatre & Dance – Програмата включва 15 часа по английски език на седмица, в малки групи до 15 деца. Слеобедните сесии са от 12 часа седмично по актьорско майсторство, пеене, танци, сценично изкуство. Предвидено е колуминационно представление в края на курса. Програмата е подходяща и за начинаещи.

Настаняване

 

Настаняването е в стаи с едно, три или четири легла и с лесен достъп до бани на всеки етаж..

Екскурзии

 

Включени са две целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд, Брайтън, Хари Потър студио и др.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
English Plus Sports & Activity GBP 3200 GBP 6400
English Plus Theatre & Dance GBP 3200 GBP 6400

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до летища Heathrow и Gatwick GBP 60 в посока. Stansted, Luton, London St. Pancras –  GBP 75 в посока.

Още предложения за стандартни и специализирани езикови ваканции в Англия ще откриете тук >>

Ако не намирате най-подходящата за Вас, ние с рабост ще Ви съдействаме. Вижте къде и как можете да ни откриете в секция Контакти.

education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование