Изберете страница

Eton College

Местоположение: Berkshire, UK

Продължителност:  2 – 4 седмици

Възраст: 12 – 16 години

Начални дати: 10.07 – 07.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

Eton College е основан през 1440 г. от Хенри VI, с идеята неговите поданици, така наречените King`s Scholars, да имат възможност да придобият знания, като бъдат настанени и образовани безплатно. Днес колежът е глобален еталон в частното училищно образование, като негови възпитаници са 19 бивши министър-председатели на Великобритания.

Eton College е разположен на 15 мин. от летище Хийтрол и на пешеходно разстояние от най-старият замък във Великобритания – Royal Windsor. Колежът предлага прекрасни условия за  развиване на лидерски умения и сприятеляване на ученици със сходно мислене от цял свят. Фантастичната му гама от съоръжения включва лекционна зала и дебатен център, спортна зала, вътрешен отопляем басейн, открити и закрити игрища, тенис кортове.

 

Програми

Учебните програми на Eton College са създадени така, че да предизвикат учениците чрез практика да демонстрират нови умения, в окуражаваща и приятелка среда. Обучението е комбинация от лекции и семинари, които практически развиват умения за критично мислене, лидерство, комуникация и работа в екип, отразявайки ежедневна професионална работна среда.

  • General English – завладяващ курс по общ английски език, който чрез креативни уроци развива увереност при използване на езика в ежедневието.
  • Introduction to Politics & Economics – курсът дава възможност на учениците да задълбочат познанията си за политическия и икономически живот и да разберат по-добре геополитическите тенденции в световната политика.
  • Business – този курс е разработен за бъдещите млади бизнесмени, като ги учи как да управляват успешно собствен бизнес. Предметите, които се изучават са: бюджетиране, финанси, маркетинг, устойчивост и растеж, както и необходимите езикови умения по английски език.
  • History – курсът учи как да се анализира миналото като историк, с ключови умения като критично мислене, сътрудничество и решаване на проблеми. Предвиден е групов проект за създаване на кратък документален филм, за това как бъдещите поколения биха погледнали към сегашния модерен свят.

Всички програми изискват минумум ниво по английски език B1.

Следобедната програма включва широка гама от забавни дейности, които да улеснят физическото и психическото състояние на учениците, както и да им помогнат да изследват своите страсти и интереси извън класната стая – футбол, баскетбол, плуване, волейбол, кулинарни уроци, изкуства и занаяти, театър и музикални работилници.

Настаняване

Настаняването е в два пансиона – един за момичета и един за момчета, в самостоятелни стаи с общ санитарен възел. Изхранването е на пълен пансион.

Екскурзии

За всеки двуседмичен престои са предвидени три екскурзии до известни британски градове и популярни туристически дестинации, които предоставят възможност учениците да видят някои от най-известните атракции и забележителности на Обединеното кралство.

 

Такси

Програми 2 седмици 4 седмици
General English GBP 4800 GBP 9600
Introduction to Politics & Economics GBP 4800
Business GBP 4800
History GBP 4800
  • Доплаща се трансфер от/ до летище.

Още курсове по английски език в Англия може да видите тук.

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия