Изберете страница

Eton College

Местоположение: Berkshire, UK

Продължителност:  2 – 4 седмици

Възраст: 12 – 16 години

Период: 08.07 – 17.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

,

Училището

Eton College е основан през 1440 г. от Хенри VI, с идеята неговите поданици, така наречените King`s Scholars, да имат възможност да придобият знания, като бъдат настанени и образовани безплатно. Днес колежът е глобален еталон в частното училищно образование, като негови възпитаници са 19 бивши министър-председатели на Великобритания.

Разположен на 15 минути от Хийтроу, колежът предлага прекрасни условия за  развиване на лидерски умения, а фантастичната му гама от съоръжения включва лекционна зала и дебатен център, спортна зала, вътрешен отопляем басейн, открити и закрити игрища, тенис кортове и др.

 

Програми

Учебните програми на Eton College са създадени така, че да предизвикат учениците чрез практика да демонстрират нови умения, в окуражаваща и приятелка среда. Обучението е комбинация от лекции и семинари, които практически развиват умения за критично мислене, лидерство, комуникация и работа в екип, отразявайки ежедневна професионална работна среда.

  • General English – Курс по английски език, който чрез креативни уроци развива увереност при използване на езика в ежедневието. Включени са 15 уч.ч. академичен английски език на седмица, както и 3 семинара по 90 минути. Начални дати 08.07 и 22.07.2024г.
  • Foundation in Political Science & Governance – Този курс задълбочава познанията ви за политическия свят, докато се подготвяте за бъдещото си обучение. Оценявайки идеологиите и процесите, които са в основата на различните политически системи, вие ще разберете по-добре геополитическите тенденции в световната политика. Начални дати 22.07 и 05.08.2024г.
  • Foundation in Entrepreneurship & Business Leadership – Този курс е разработен за бъдещите млади бизнесмени, като ги учи как да управляват успешно собствен бизнес. Изучават се предмети като бюджетиране, финанси, маркетинг, устойчивост и растеж, както и необходимите езикови умения по английски език. Начални дати 08.07 и 22.07.2024г.
  • Foundation in Psychology & Human Behaviour – Този курс задълбочава знанията ви по психология и човешко поведение, докато се подготвяте за бъдещото си обучение. Ще имате възможността да научите как работи човешкият ум в детайли. Начални дати 22.07 и 05.08.2024г.
  • Foundation in Computer Science & Artificial Intelligence – Отправете се на вълнуващо пътешествие в областта на компютърните науки и изкуствения интелект. Потопете се в същността на програмирането и най-новите иновации в областта на ИИ. Развийте основни умения на 21-ви век като програмиране, сътрудничество и творческо мислене. Начални дати 22.07 и 05.08.2024г.

Всички програми изискват минумум ниво по английски език B1.

При всички програми, на място след пристигане, всяка седмица се избира по един избираем модул:

  • Global Citizens – Ще разберете повече за глобалната отговорност, гражданското участие и стойността на културното многообразие, както и за устойчивостта на околната среда.
  • Young Leaders – Запознайте се с основните лидерски умения – сътрудничество, изграждане на устойчивост и открийте характеристиките на ефективното лидерство. Работете върху изграждането на екип.
  • Future Innovators – Ориентирайте се в света на съвременните технологии. Запознайте се с роботиката и уеб програмирането, като навлезете в основите на програмирането и изкуствения интелект.
  • Inspirational Communicators – Фокусирайте се върху развитието на уменията си за публично говорене, участвайте в дебати и овладейте техники за водене на преговори, като същевременно усъвършенствате уменията си за комуникация.

Следобедната програма включва широка гама от забавни дейности като футбол, баскетбол, плуване, волейбол, печене, изкуства и занаяти, драма, музикални семинари, шоу на талантите, дискотека и др.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в 2 общежития – един за момичета и един за момчета, в самостоятелни стаи с общ санитарен възел.

 

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой са предвидени три екскурзии до известни британски градове и популярни туристически дестинации.

 

Такси

Програми 2 седмици 4 седмици
Всички програми GBP 5200 GBP 10400
  • Доплаща се трансфер от/ до летище.

 

Още курсове по английски език в Англия може да видите тук.