Изберете страница

Eastbourne College

Местоположение: Ийстбърн, Англия

Възраст на учениците: 10–17 години

Продължителност: 2-4 седмици

Периоди: 

Пролет: 02.04. – 16.04.

Лято: 05.07. – 16.08.

Местоположение

Ийстбърн е известен с това, че е един от най-атрактивните морски градове в Англия. Разположен до националния парк Саут Даунс, район с изключителна природна красота, той се радва на повече слънчеви часове от повечето други места във Великобритания.

Изключително популярна дестинация за курсисти по английски език, Ийстбърн може да предложи много, включително избор от модерни кина и театри, красива крайбрежна алея, пристанище за отдих, пазаруване на закрито и на открито.

За училището

Eastbourne College съчетава очарованието и стила на традиционно английско независимо училище, с модерни образователни и спортни съоръжения.

Класните стаи са просторни и добре оборудвани, а голямата модерна трапезария предлага отлична храна. Спортните съоръжения включват закрит отопляем плувен басейн, голяма спортна зала, както и игрища за футбол, волейбол и тенис.

Настаняване

Настаняването се осъществява в десет къщи, разположени в кампусa. Повечето стаи са 1 – 2, някои с 3 легла и общи санитарни възли.

Приемните семейства (подходящи за деца на възраст 13 – 17 г.) се намират на разстояние 5 – 10 минути с транспорт или пеша. Осигурен е пълен пансион.

Програми 

Easter / Summer Program  (10-17 г.) – програматa включва 15 урока езиково обучение на седмица в съчетание с разнообразна социална и спортна програма всеки ден – футбол, волейбол, баскетбол, тенис, плуване, кръжоци по изкуства – Designing T-shirts and bags, Making key rings, book marks, рисуване и оцветяване на различни предмети; музика и драма. Вечерната програма включва търсене на съкровища, викторини и разкриване на мистерии, шоу на талантите, дискотеки, караоке и филмови вечери.

Екскурзии

За двуседмичен курс учениците посещават два пъти Лондон и един път Кеймбридж.

Такси

Програма Настаняване 2 седм. 3 седм.
Easter Programme общежитие GBP 1630
приемно семейство GBP 1170
Summer School общежитие GBP 1680 GBP 2520
приемно семейство GBP 1190 GBP 1785

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса: GBP 45.
  • Трансфер от/ до летището до училище London Heathrow – GBP 185/ посока; London Gatwick – GBP 140/ посока.

Ако имате интерес към езикови ваканции в чужбина, свържете с нас, за да получите индивидуална оферта и да ви помогнем да изберете най-подходящата за Вашето дете.