Изберете страница

Eastbourne College

Местоположение: Eastbourne, UK

Възраст на учениците: 11 – 17* години

Продължителност: 2-3 седмици

Периоди: 

Пролет: 24.03 – 14.04.2024.

Лято: 02.07 – 13.08.2024.

Местоположение

Ийстбърн е известен с това, че е един от най-атрактивните морски градове в Англия. Разположен до националния парк Саут Даунс, район с изключителна природна красота, той се радва на повече слънчеви часове от повечето други места във Великобритания.

Изключително популярна дестинация за курсисти по английски език, Ийстбърн може да предложи много, включително избор от модерни кина и театри, красива крайбрежна алея, пристанище за отдих, пазаруване на закрито и на открито.

 

За училището

Eastbourne College съчетава очарованието и стила на традиционно английско независимо училище, с модерни образователни и спортни съоръжения. Класните стаи са просторни и добре оборудвани, а голямата модерна трапезария предлага отлична храна. Спортните съоръжения включват закрит отопляем плувен басейн, голяма спортна зала, както и игрища за футбол, волейбол и тенис.

 

Програми 

Easter / Summer Program (*11-17г. групи/14-17г. индивидуално) – Програматa включва 15 урока по английски език на седмица, в съчетание с разнообразна социална и спортна програма всеки ден – футбол, волейбол, баскетбол, тенис, плуване, кръжоци по изкуства – дизайн на тениски и чанти, изработване на ключодържатели, рисуване и оцветяване на различни предмети, музика и драма. Вечерната програма включва активности като търсене на съкровища, участие във викторини и разкриване на мистерии, шоу на талантите, дискотеки, караоке и филмови вечери.

Watersports (*11-17г. в групи/14-17г. индивидуално) – Програмата се състои от 21 часа обучение от специалисти в малки групи до 10 ученици. Този курс предлага развитие на уменията по водни спортове, включително ветроходство, уиндсърф и падълборд. Подходящ е както за деца с опит, така и без.

 

Настаняване

Настаняването се осъществява в десет къщи, които са разположени в кампусa. Повечето стаи са 1 – 2, някои с 3 и повече легла и общи санитарни възли.

Приемните семейства (подходящи за деца на възраст 13 – 17 г.) се намират на разстояние 5 – 10 минути с транспорт или пеша от училището. Осигурен е пълен пансион.

 

Екскурзии

За всеки двуседмичен курс учениците посещават два пъти Лондон и един път Брайтън.

 

Такси

Програма Настаняване 2 седмици 3 седмици
Easter Program общежитие GBP 1835
приемно семейство GBP 1325
Summer School общежитие GBP 1900 GBP 2850
приемно семейство GBP 1655 GBP 2480
Watersports
общежитие GBP 2345
приемно семейство GBP 1795

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP
  • Споделени трансфери от/до летище – Heathrow – GBP 115/ в посока; Gatwick – GBP – 85/ в посока.

Ако имате интерес към езикови ваканции в чужбина, свържете с нас, за да получите индивидуална оферта и да ви помогнем да изберете най-подходящото за Вашето дете.