Изберете страница

Earlscliffe – Фолкстоун

Местоположение: Folkestone, UK

Възраст на учениците: 8-17 години

Продължителност:

Великденски курс: 1-2 седмици;

Летни курсове: 2-7 седмици;

Период: 

Easter course (Великденски курс): 24.03 – 06.04.2024.

Летни курсове: 30.06 – 17.08.2024.

 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Имението Earlscliffe се намира в град Фолкстоун, графство Кент. Градът е в близост до Лондон и основните летища. Училището е с модерни учебни и спортни съоръжения – плувен басейн, игрища за баскетбол, футбол, тенис, а резиденциите са снабдени с обща стая с телевизор, тенис на маса, снукър и др.

 

Програми

Easter Course (8 17г.) – Програмата включва 16 учебни часа по английски език на седмица. Следобедите са за интерактивни проекти с драма, музика, изкуство, филми и др.

Think Global (13-17г.) Програмата включва 20 учебни часа по английски език на седмица. Методът на обучение е базиран на проекти и водене на дебати на различи теми. Организирана е спортна програма в следобедните часове със занимания по волейбол, баскетбол, бадминтон, билярд, тенис на маса. Вечерните занимания включват парти за „Добре дошли“, международни куизи, официални вечери, баскетболни състезания, посещения на кино и дисковечери.

*Програмата изисква минумум ниво на владеене на английски език А2.

Sustainable Futures (14-17г.) – Програмата включва 20 учебни часа по английски език на седмица, като в нея се разглеждат теми, свързани с основните цели на ООН за устойчово развитие (Sustainable Development Goals (SDGs) – водните ресурси, почвените системи, използване и пестене на енергия, инженеринг и др.

*Програмата изисква минумум ниво на владеене на английски език В1+.

Mini-MBA (15-17г.) Програмата включва 20 учебни часа по английски език на седмица. Подходяща е за ученици с интерес към икономика, бизнес и мениджмънт. Включени са тематични посещения до Bank of England и Museum of Brands.

*Програмата изисква минумум ниво на владеене на английски език В2+.

Breaking Digital (14-17г.) – Нова програма, която включва 20 учебни часа по английски език, като предоставя на учениците умения за критично мислене, анализиране на новини, създаване на видеа, филми, фотография, както и за ролята на Интернет в наши дни. Предвидено е участие в семинари с експерти в областта.

*Програмата изисква минумум ниво на владеене на английски език В2+.

Uni-Prep (16-17г.) Прогрмата включва 20 учебни часа по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Подходяща е за ученици, които имат желание да продължат висшето си образование във Великобритания. Включени са  подготовка за сертификат IELTS, насоки за писане на мотивационно писмо, управление на финансите на един студент, посещение до Оксфордски университет.

*Програмата изисква минумум ниво на владеене на английски език В2+.

 

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с 1-3 легла и собствен санитарен възел, отделно момичета и момчета.

 

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени по две екскурзии, включително посещение до Лондон и забележителностите му, както и различни дейности като кино, боулинг, шопинг и др.

 

Такси

Програма  2 седмици 4 седмици
Easter Course GBP 2395
Think Global GBP 3190 GBP 6380
Sustainable Futures GBP 3490
Breaking Digital GBP 3490
Mini-MBA GBP 3490
Uni-Prep
GBP 3490

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до летища Хийтроу и Гатуик са включени в цената на курса, за официалните дни на пристигане/заминаване и в часовете 9:00 -15:00.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 750 в /посока.
  • Stand Up Paddle Boarding – 125 GBP/ на седмица, Paintball – 125 GBP/ на седмица, London musical (Disney’s The Lion King) включващ транспорт и билети за театъра – 195 GBP, Warner Bros Harry Potter Studios – включващ транспорт и билети – GBP 195.

Вижте всички езикови ваканции за деца във Великобритания, които предлагаме >>