Изберете страница

Earlscliffe – Фолкстоун

Местоположение:Folkestone, UK

Възраст на учениците: 8-17 години

Продължителност:

Великденски курс: 1-2 седмици;

Летни курсове: 2-9 седмици;

Период: 

Easter course (Великденски курс): 02.04 – 15.04

Летни курсове: 04.06 – 12.08

 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Имението Earlscliffe се намира в град Фолкстоун, графство Кент. Градът е в близост до Лондон и основните летища. Училището е с модерни учебни и спортни съоръжения – плувен басейн, игрища за баскетбол, футбол, тенис, а резиденциите са снабдени с обща стая с телевизор, тенис на маса, снукър и др.

Програми

Easter Course (8-17 г.) – включени са 16 часа обучение по английски език на седмица. Следобедите са за интерактивни проекти с драма, музика, изкуство, филми, водене на дебати и  др.

Think Global (13-17 г.) – програмата включва 20 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Методът на обучение е базиран на проекти и водене на дебати на различи теми. Организирана е спортна програма в следобедните часове със занимания по волейбол, баскетбол, бадминтон, билярд, тенис на маса. Вечерните занимания включват парти за „Добре дошли“, международни куизи, официални вечери, баскетболни състезания, посещения на кино и диско вечери.

Sustainable Futures (14-17 г.) – включени са 20 учебни часа по английски език на седмица. Програмата разглежда теми свързани с  водните ресурси, почвените системи, използване и пестене на енергия, инженеринг.

Mini-MBA (15-17 г.) – програмата включва 20 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Подходяща е за ученици с интерес към икономика, бизнес и мениджмънт. Включени са тематични посещения до Bank of England Museum и и Museum of Brands.

Breaking Digital (14-17г.) – нова програма, която включва 20 учебни часа по английски език, като предоставя на учениците умения за критично мислене, анализиране на новини, създаване на видеа, филми, фотография, както и за ролята на интернет в наши дни. Предвидено е участие в семинари с експерти в областта.

Uni-Prep (16-17г.) – включени са 20 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 деца. Програмата е подходяща за ученици, които смятат да продължат висшето си образование във Великобритания. Обучението включва подготовка за сертификат IELTS, насоки за писане на мотивационно писмо, управление на финансите на един студент. Включено е и посещение до Оксфордски университет.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с -3 легла и собствен санитарен възел, отделно момичета и момчета.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени две екскурзии, включително посещение до Лондон и забележителностите му, както и различни дейности като кино, боулинг, шопинг и др.

Такси

Програма  2 седмици 4 седмици
Easter Course GBP 2245
Think Global GBP 2990 GBP 5980
Sustainable Futures GBP 3275
Breaking Digital GBP 3275
Mini-MBA GBP 3275
Uni-Prep
GBP 3395

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище LHR е  включен в цената за официалните дни и часове на пристигане/заминаване.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 60 в посока.

Вижте всички езикови ваканции за деца във Великобритания, които предлагаме >>

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование