Изберете страница

Earlscliffe – Фолкстоун

Местоположение: Фолкстоун, Великобритания

Възраст на учениците: 8-17 години

Продължителност:

Великденски курс: 1-2 седмици;

Летни курсове: 2-9 седмици;

Период: 

Easter course (Великденски курс): 9.04 – 22.04

Летни курсове: 15.06 – 13.08

 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Имението Earlscliffe се намира в град Фолкстоун, графство Кент. Градът е в близост до Лондон и основните летища. Училището е с модерни учебни и спортни съоръжения – плувен басейн, игрища за баскетбол, футбол, тенис, а резиденциите са снабдени с обща стая с телевизор, тенис на маса, снукър и др.

Програми

Easter Course (8-17 г.) – 16 часа обучение по английски език на седмица. Следобедите са за интерактивни проекти с драма, музика, изкуство, филми, водене на дебати.

Think Global (13-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Методът на обучение е базиран на проекти и водене на дебати на различи теми – опазване на околната среда, изготвяне на училищен вестник, кратък филм. Организирана е спортна и социална програма в следобедните часове и вечер.

Организирана е спортна програма в следобедните часове с по волейбол, баскетбол, бадминтон, билярд, тенис на маса. Вечерните занимания включват парти за „Добре дошли“, международни куизи, официални вечери, баскетболни състезания, посещения на кино и дисковечери.

Mini-MBA (15-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици с интерес към икономика, бизнес и мениджмънт. Включени са тематични посещения до Bank of England Museum, The Shrad и други.

Uni-Prep (16-17+ г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици, които смятат да продължат висшето си образование в във Великобритания. Обучението включва подготовка за сертификат IELTS, насоки за писане на мотивационно писмо, управление на финансите на един студент. Включени са и посещения до университети в Лондон и Оксфорд.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с 2-3 легла и собствен санитарен възел, отделно момичета и момчета.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени 3 екскурзии, включително до Лондон и забележителностите му Tate Modern, London Dungeon, London Eye St Paul’s Cathedral, British Museum и Buckingham Palace.

Такси

Програма  2 седм. 4 седм.
Easter Course GBP 2095
Think Global GBP 2790 GBP 5580
Mini-MBA GBP 2990
Uni-Prep GBP 3100

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери: LHR – включен в цената за официалните дни на пристигане/заминаване в определени часове.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 60 на посока.

Вижте всички езикови ваканции за деца във Великобритания, които предлагаме >>