Earlscliffe – Фолкстоун

0.00

Местоположение: Фолкстоун, Великобритания

Възраст на учениците: 8-17 години

Продължителност:

Лято: 2 – 7 седмици

Великден: 1 – 2 седмици

Начални дати: 

Великденски курс: 13.04. – 26.04;

Лято: 30.06. – 17.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

8-17

Описание

Училището

Имението Earlscliffe се намира в град Фолкстоун, графство Кент. Градът е в близост до Лондон и основните летища. Училището е с модерни учебни и спортни съоръжения – плувен басейн, игрища за баскетбол, футбол, тенис, а резиденциите са снабдени с обща стая с телевизор, тенис на маса, снукър и др.

Програми

Easter Course (8-17 г.) – 16 часа обучение по английски език на седмица. Следобедите са за интерактивни проекти с драма, музика, изкуство, филми, водене на дебати.

Global English (13-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Методът на обучение е базиран на проекти и водене на дебати на различи теми – опазване на околната среда, изготвяне на училищен вестник, кратък филм. Организирана е спортна и социална програма в следобедните часове и вечер.

Организирана е спортна програма в следобедните часове с по волейбол, баскетбол, бадминтон, билярд, тенис на маса. Вечерните занимания включват караоке, футбол, софтбол, плуване, дисковечери, викторини, „Earlscliffe’s Got Talent“, и посещения на плаж.

Mini-MBA (15-17 г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици с интерес към икономика, бизнес и мениджмънт. Включени са тематични посещения до Bank of England Museum, The Shrad и други.

Uni-Prep (16-17+ г.) – 22 часа обучение по английски език на седмица в групи до 12 ученици. Програмата е подходяща за ученици, които смятат да продължат висшето си образование в във Великобритания. Обучението включва подготовка за сертификат IELTS, насоки за писане на мотивационно писмо, управление на финансите на един студент. Включени са и посещения до университети в Лондон и Оксфорд.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в стаи с 2-3 легла и собствен санитарен възел, отделно момичета и момчета.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени 3 екскурзии, включително до Лондон и забележителностите му Tate Modern, London Dungeon, London Eye St Paul’s Cathedral, British Museum и Buckingham Palace.

Такси

Програма 2 седмици4 седмици
Easter CourseGBP 1920
Global EnglishGBP 2560GBP 5120
Mini-MBAGBP 2765
Uni-PrepGBP 2850
  • Трансфери: LHR – включен в цената за официалните дни на пристигане/заминаване в определени часове.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 50.

Вижте всички езикови ваканции за деца във Великобритания, които предлагаме >>

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

1501 – 2000 GBP

Възраст на детето

8-17