Изберете страница

Chelsea Independent College – Лондон

Местоположение: Челси, Великобритания
Възраст на учениците: 14-17 години
Продължителност: 2 седмици
Начални дати: 28.06, 12.07, 26.07

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Chelsea Independent College се намира в квартал Челси, една от най-престижните и безопасни зони в централната част на Лондон. Училището разполага с две модерни сгради с 24 класни стаи, 4 лаборатории, 2 компютърни зали, студио за дигитална фотография, арт студио и общежитие.

Програми

Летните програми на Chelsea Independent College са специално разработени за ученици, които желаят да придобият задълбочени познания в областите медицина, бизнес, право и изкуство. Обучението по английски език (10 урока по 45 мин на седмица) е в малки групи до 10 курсиста. Провеждат се практически професионални занимания и семинари и чрез дискусии и дебати учениците са насърчавани да изразяват мнение, да представят нови идеи.

Medicine – комбинира езиково обучение с часове по биология, химия и дебати относно предизвикателствата в медицината. Целта е студентите да се запознаят отблизо с професията и да се подготвят за бъдещо кандидатстване в университет. Чрез семинарите със специалисти в областта курсистите получават допълнителни познания и съвети за успешно развитие и бъдеща кариера. Включени са посещения на известни медицински университети в Лондон.
Business & Finance – часовете по английски език се допълват с часове по бизнес, маркетинг и маркетингови изследвания, счетоводство, финансов мениджмънт, предприемачество, бизнес планиране, икономика и практическо обучение относно търгуването на фондовата борса. Учениците работят в екипи и разработват бизнес проекти. Предвидени са посещения до London School of Economics, Bank of England Museum и London Stock Exchange.

Law, Politics & International Relations

Програмата включва обучението по английски език, семинари с професионалисти в Международното право, теоретични и приложни учебни практики, посещения до водещи университети – London School of Economics, King’s и UCL, екскурзии до Houses of Parliament, Old Bailey Law Courts, Speakers’ Corner in Hyde Park.
Art & Designподготовка на портфолио и семинари по

Observational & perspectival drawing, Mixed media drawing, Colour & optics workshop, Experimental printing/mark making, Collage/relief painting, Introduction to sculpture, Photography: scale & perspective, Animation & lightin, Marbling Ink, Project piece, Presentation & critique of project. Посещения до Central Saint Martins и Chelsea College of Art.

Engineering & Computing програмата е подходяща за ученици с интерес към инженерни дисциплини и компютърни науки. Изучава се автомобилно, градско и електроинженерство, механика и химия, информационни технологии. Специфичните предмети се преподават от водещи професионалисти и професори. Организирани са посещения на Imperial College, University College London и музеи в Лондон.

Drama and Theatre Studies

Програмата е предназначена за ученици, които желаят да развият своите актьорски умения чрез използването на реквизити, импровизации и разкази, както и експертни преподаватели по гласов коучинг, сценични техники и изпълнения на живо. Ще се проследи как изпълнителите, дизайнерите и директорите предават смисъла на публиката. Също така, ще се изучават пиеси от различни периоди и жанрове и как те се отнасят към социалния, исторически и културен контекст. Посещения на известни драматични школи и университети като Rada и Академия за театрални изкуства “Italia Conti”.

Настаняване

Учениците над 16 години се настаняват в самостоятелни студиа, а тези между 14 и 15 години – в двойни студиа със собствен санитарен възел. Резиденциите са разположени на около 10 минути с автобус от училището. Настаняването е на пълен пансион.

Такси

Програма 2 седмици
Academic Summer

 

GBP 2995

  • Трансфери – включени в цената за часовете на пристигане и заминаване между 09:00 и 21:00 от London Heathrow и London Gatwick.

Вижте всички езикови летни програми и езикови ваканции, които предлагаме, тук >>