Изберете страница

Caterham School

Местоположение: Caterham, UK

Възраст на учениците: 14 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период:10.07 – 07.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Кейтърам е разположен сред прекрасна зелена долина в близост до южните предградия на Лондон. Красивата природа и спокойствието в района напомнят на провинциална Англия.

Училището

Училището е разположено на 1.5 км от градчето Кейтърам. Простира се на площ от 330 декара и се гордее с отлична база за обучение и отдих. Разполага с открити спортни игрища, 25 метров закрит плувен басейн, театър, столова и достъп до wi-fi почти навсякъде.

 

Настаняване

Децата се настаняват в модерно обзаведени общежития. Стаите основно са единични и двойни, като има и малък брой с по 3-4 легла. Стаите са с общ санитарен възел. Момичетата и момчетата се настаняват отделно. Включен е пълен пансион – закуска, обяд и вечеря всеки ден.

 

Програми

Leaders of Tomorrow (14-17 г.)Тази програма предлага на учениците разнообразни часове по английски за академични цели, социални умения и професионално развитие за общо 20 часа седмично, плюс решаване на казуси с участието на гост-лектори. Курсистите могат да се възползват от широка гама спортни и развлекателни дейности – изкуства и занаяти, бадминтон, барбекю, баскетбол, танци, доджбол, футбол, филмова вечер, викторини, ръгби, плуване, тенис на маса и шоу на талантите.

 

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой са предвидени поне две целодневни и няколко полудневни екскурзии до: Лондон с пешеходна обиколка на Уестминстър, Лондонското око и вечеря в Лондон; Лондон с посещение на Камарата на парламента; Тийм билдинг в център за активности на открито; Торп парк; Хейстингс с Британския музей на чая, следобеден чай и беседа от местен предприемач; Брайтън с разяснителни сесии за британското образование и посещение на Кралския павилион; Местен бизнес.

 

Такси

Програми 2 седмици 4 седмици
Leaders of Tomorrow GBP 3300 GBP 6600

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 85.
  • Трансфери от/до летищa London Heathrow – GBP 190/ в посока, Gatwick – 135 GBP/ в посока, Stansted – GBP 230/ в посока, Luton – GBP 255/ в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете GBP 75/ в посока.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.