Изберете страница

Brunel University

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 9 – 18 години

Продължителност: 2-11 седмици

Период: 11.06 – 27.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Езиковият център към Brunel University предлага езикови ваканции с английски език. Той разполага с отлични спортни и учебни съоръжения, както и с условия за вечерни занимания. Той се намира в Uxbridge – оживен и модерен град, с лесен достъп до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Уиндзор. Кампусът е само на 9 км от летище Лондон Хийтроу и на 71 км от летище Гетуик.

Програми

Summer Program – 20 урока седмично по обучение по английски език, плюс развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците могат също да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол, тенис и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, quiz-вечери, филмови вечери, спортни турнири.

Future World Leaders (14 – 18 г.) – учениците ще развият и подобрят лидерските си умения.

Super London Discovery (12 – 17 г.) – програмата е подходяща за учениците, които имат желание да изследват вълнуващата столица на Англия – Лондон.

Екскурзии

Включени са две целодневни екскурзии на седмица до Лондон или посещение на замъка в Оксфорд. Организира се и една полудневна екскурзия до Националният исторически музей, Британският музей и Westfields Shopping Centre.

Настаняване

Учениците се настаняват в резиденция към училището на пълен пансион. Стаите са единични със собствен санитарен възел. Момчетата и момичетата се настаняват отделно.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Summer Program GBP 2054 GBP 4108
Future World Leaders GBP 2363 GBP 4726
Super London Discovery GBP 2213 GBP 4426

Допълнителни такси:

  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 298, Luton – GBP 319, Stansted – GBP 335.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 48 в посока.

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование, Висше образование в чужбина