Изберете страница

Brunel University

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 9 – 18 години

Продължителност: 1 – 10 седмици

Период: 16.06 – 25.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Езиковият център се помещава в кампуса Uxbridge към Brunel Unversity, който е разположен в предградие в околностите на Лондон. Центърът разполага с отлични спортни и учебни съоръжения, както и с условия за вечерни занимания. Uxbridge е оживен, модерен град с лесен достъп до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Уиндзор. Кампусът е само на 9 км от летище Лондон Хийтроу и на 71 км от летище Гетуик.

 

Програми

Summer Program – Програмата включва 20 урока седмично обучение по английски език, съчетани с развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол, тенис и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, quiz-вечери, филмови вечери, спортни турнири.

Future World Leaders (14 – 18г.) – Чрез тази лятна програма учениците ще развият и подобрят лидерските си умения.

Super London Discovery (12 – 18г.) – Програмата е подходяща за учениците, които имат желание да изследват вълнуващата столица на Англия – Лондон.

 

Екскурзии

Включени са две целодневни екскурзии на седмица до Лондон или посещение на замъка в Оксфорд. Организират се и две полудневни екскурзии до Природонаучния музей, Британския музей и Westfields Shopping Centre.

 

Настаняване

Учениците се настаняват в резиденция към училището на пълен пансион. Стаите са единични със собствен санитарен възел. Момчетата и момичетата се настаняват отделно.

 

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Summer Program GBP 2257 GBP 4569
Future World Leaders GBP 2515 GBP 5085
Super London Discovery GBP 2429 GBP 4913

Допълнителни такси:

  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 315, Luton – GBP 340, Stansted – GBP 355.
  • Доплащане за UM(unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ GBP 50 / в посока.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.