Изберете страница

Brunel University

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 9 – 18 години

Продължителност: 2-11 седмици

Период: 11.06 – 27.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Езиковият център към Brunel University предлага езикови ваканции с английски език. Той разполага с отлични спортни и учебни съоръжения, както и с условия за вечерни занимания. Той се намира в Uxbridge – оживен и модерен град, с лесен достъп до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Уиндзор. Кампусът е само на 9 км от летище Лондон Хийтроу и на 71 км от летище Гетуик.

Програми

Summer Program – 20 урока седмично по обучение по английски език, плюс развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците могат също да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол, тенис и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, quiz-вечери, филмови вечери, спортни турнири.

Future World Leaders (14 – 18 г.) – учениците ще развият и подобрят лидерските си умения.

Super London Discovery (12 – 17 г.) – програмата е подходяща за учениците, които имат желание да изследват вълнуващата столица на Англия – Лондон.

Екскурзии

Включени са две целодневни екскурзии на седмица до Лондон или посещение на замъка в Оксфорд. Организира се и една полудневна екскурзия до Националният исторически музей, Британският музей и Westfields Shopping Centre.

Настаняване

Учениците се настаняват в резиденция към училището на пълен пансион. Стаите са единични със собствен санитарен възел. Момчетата и момичетата се настаняват отделно.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици Доп. седмица
Summer Program GBP 2054 GBP 4108 GBP 1046
Future World Leaders GBP 2363 GBP 4726 GBP 1181
Super London Discovery GBP 2213 GBP 4426 GBP 1134

Допълнителни такси:

  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 298, Luton – GBP 319, Stansted – GBP 335.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 48 в посока.

Ако все още не сте се спрели на конкретно училище за езикова ваканция за Вашето дете, разгледайте всички наши предложения за езикови ваканции или се свържете с нас.