Изберете страница

Bellerbys Brighton

Местоположение: Брайтън, Англия
Възраст на учениците: 14 – 17 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Начални дати:  15.06, 13.07 

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Брайтън предлага безброй възможности за развлечение и отдих с разнообразие от театри, музеи, галерии, заведения и магазини. Известен като любимия морски град на Великобритания, Брайтън е идеална възможност да се насладите по време на езиковата си ваканция на някои от най-красивите местности в Южна Англия. На по-малко от час с влак се намира и космополитният Лондон.

Училището

Bellerbys College Brighton е един от най-престижните международни колежи във Великобритания. Той съчетава в себе си едновременно модерен дух с традициите на пансионното училище. Успешно са комбинирани креативни и академични предмети, английски език и екскурзии за опознаване на британската история и култура.

Сградата, в която се помещава учебният център в Brighton, е построена през 2007 г. и поставя нови стандарти и в преподаването, и в настаняването на учениците. Разполага с 62 класни стаи, оборудвани с интерактивни бели дъски, 6 лаборатории, 5 студия за изкуства, библиотека, компютърна зала и кафетерия.

Програми

Academic Summer –Подготовката по английски език (15 урока/седмично) е допълнена с изучаването на академични предмети като математика, бизнес и икономика, социални науки, хуманитарни предмети и други. Училището предлага подготовка и за IELTS. По време на часовете учениците обогатяват лексиката си, уменията да пишат есе, да правят проучвания и да участват в дебати.

Creative Summer – Основният курс по английски език (15 урока/седмично) е съчетан със следобедни занимания в областите изкуство, медия и фотография като курсът дава възможност на учениците да развият таланта си в областта на изкуството и медийните науки.

В следобедните часове децата могат да вземат участие в различни спортни и социални игри като тенис на маса, кик бокс, хип хоп танци, цирково изкуство, фитнес, йога, футбол, баскетбол, плажен волейбол и други.

 

Настаняване

Настаняването е в модерна резиденция на пълен пансион. Стаите са единични, със самостоятелни баня и тоалетна.

Екскурзии

За всяка седмица е предвидена една целодневна и една полудневна екскурзия.

Такси

 ПРОГРАМА 2 седмици 4 седмици
Academic/ Creative Summer GBP 1940 GBP 3880

Допълнителни такси:

  • Tрансфер от/до летище Heathrow се заплаща допълнително – GBP 160 в посока; от/до летище Gatwick – GBP 120/ посока.

 

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Отзиви

Напишете първия отзив за „Bellerbys Brighton“