Изберете страница

BEDE’S Summer School – Eastbourne

Местоположение: Ийстбърн
Възраст на учениците: 6– 11 години
Продължителност: 2 – 6 седмици
Начални дати: 03.07. – 13.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Център Eastbourne, който предлага езиково обучение през лятото е основан през 1895г.. Разположен е на южното крайбрежие на Англия, графство Съсекс, заобиколен от прекрасна природа и с великолепна гледка към цялото крайбрежие.

Училището

 Училището разполага с отлична спортна база – плувен басейн, танцово студио, студио за изкуства, театър, компютърна зала и открити спортни игрища.

 

Програми

Little Explorers – включва 17,5 урока на седмица обучение по английски език (3,5 часа на ден) в група до 10 ученици. Занятията включват уроци по английски език, разказване на приказки и изследвания в области като наука, география и технологии и история. В следобедните часове децата участват в различни спортни игри и клубове по интерeси –готварство, танци, драма, футбол, хандбал, тенис, плуване, ръгби и други, които допълнително обогатяват лексиката и способности за комуникация.

Програмата може да се съчетае с програма за родители: 15 урока по английски език  на седмица заедно с две социални активности следобед за родителите.

English Academies – към програмата учениците могат да добавят допълнителни часове по конна езда, футбол, плуване, филми и анимация и animal management – опознаване и разбиране на света на животните чрез посещение в местни ферми и зоологически градини.

 

Настаняване

През летните месеци базата на училището приема 60 деца от различни националности, които се настаняват на пълен пансион в стаи с 4-8 легла, с общ санитарен възел.

 

Екскурзии

Всяка сряда се организират полудневни екскурзии до близките музеи, ферми, паркове и замъци, а всяка събота се организира целодневна екскурзия до Kidzania, Legoland Windsor, London Zoo, и др. Всяка неделя се организират целодневни екскурзии с посещения до близките градове London, Brighton, Windsor както и посещения до Brighton Pier, Hastings Pirate Day, Knockhatch Adventure Park и др.

Такси

 ПРОГРАМА 2 седм. 4 седм.
Little Explorers GBP 2500 GBP 5000

 

Допълнителни такси:

  • English Academies: езда (GBP 275/седмица), футбол/ плуване/ филми и анимация/ Animal management (GBP 225/ седмица
  • Трансферът от/до летището е включен в цената на курса.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.