Изберете страница

Международен летен езиков лагер „Lucky Kids“

Местоположение: Банско, България

Възраст на учениците: 5 – 14 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Начални дати: 25.06 – 03.09

Език: Английски език

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Международният детски езиков лагер Lucky Kids провежда езикови ваканции в луксозния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс*****, който предлага сигурност и комфорт сред спокойната обстановка на най-популярния зимен курорт в България – Банско.

Училището

Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени и опитни преподаватели и аниматори – всички англоговорящи. Децата имат достъп до две напълно оборудвани интерактивни зали за обучение по английски език, които се ползват от двете най-високи нива във всяка смяна. Всички останали учебни зали са оборудвани с екран и компютър, като разликата при тях е, че се работи не на таблет, а на хартия. Това е предпочитан метод при по-ниските нива, където децата обикновено са по-малки и не умеят да си служат с електронни пособия. На разположение на децата са безжичен интернет в целия хотел, също така басейните и СПА центъра на хотела (със солна стая), детски клуб.

Програми

Приоритет на езиков лагер LuckyKids е развитието и обогатяването на познанията по английски език. Обучението е интензивно – 20-24 часа на седмица, с уроци по лексика, правопис и граматика. Всички натрупани познания се прилагат в практическата работа по проекти и чрез участие в следобедните активности. В тях децата се ангажират социално в обучението по английски език, докато изграждат нови умения и създават приятелства. Дейностите включват: конна езда, плуване, колоездене, стрелба с лък, пейнтбол, ежедневни преходи в планината, готварство,тае бо, йога и др.

Вечерните активности дават възможност на всяко дете да се отпусне, да опознае останалите участници в лагера, като също осигуряват поле за изява на всички талантливи и изобретателни деца. Заниманията включват караоке, дискотека, бинго, нощен лов на съкровища, пижамено парти, филмова вечер, галавечер и др.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион с включени 5 хранения дневно. Стаите могат да бъдат студио лукс (по трима в стая) или апартамент делукс (две стаи по две деца). Във всички стаи има сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi, сейф, баня с вана, кухненски бокс. От всички стаи са премахнати остри предмети, чупливи повърхности, електроуреди, опасни прибори и съдове. На всеки етаж заедно с децата се настаняват аниматори и преподаватели с цел опазване на сигурността им в часовете за почивка и през нощта.

Такси

Продължителност Цени
1 седмица EUR 999
2 седмици EUR 1699
  • Трансферите в определени дни и часове от/до София – Банско се извършват с лицензиран транспорт и са включени в цената.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

висше образование в Италия, Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина