Изберете страница

Международен летен езиков лагер „Lucky Kids“

Местоположение: Банско, България

Възраст на учениците: 5 – 14 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Период: 16.06 – 07.09.2024г.

Език: Английски език

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Международният детски езиков лагер Lucky Kids провежда езикови ваканции в луксозния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс*****, който предлага сигурност и комфорт сред спокойната обстановка на най-популярния зимен курорт в България – Банско.

Училището

Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени, опитни преподаватели и аниматори – всички англоговорящи. Обучението е интерактивно и се извършва чрез таблети, интерактивна дъска и специализиран софтуер. По този начин децата се учат да използват електронните устройства с образователна цел. Цялото обучение се провежда под формата на игра – така децата се наслаждават на ваканция и същевременно придобиват нови знания и умения. Програмата е специално разработена от преподавателски екип на принципа на проектното обучение. Децата разработват проекти по зададена за конкретния период тема, като целта е да подобрят уменията си по английски език.

На разположение на децата са безжичен интернет в целия хотел, също така басейните и СПА центъра  на хотела (със солна стая), детски клуб.

Програми

Приоритет на езиков лагер Lucky Kids е развитието и обогатяването на познанията по английски език. Обучението е интензивно – 20-24 часа на седмица уроци по лексика, правопис и граматика. Всички натрупани познания се прилагат в практическата работа по проекти и чрез участие в следобедните активности. В тях децата се ангажират социално в обучението по английски език, докато изграждат нови умения и създават приятелства. Дейностите включват: конна езда, колоездене, пейнтбол, кино, ежедневни преходи в планината, пикници, танци, готварство, йога и др.

Вечерните дейности дават възможност на всяко дете да се отпусне, да опознае останалите участници в лагера, като също осигуряват поле за изява на всички талантливи и изобретателни деца. Примерните занимания включват караоке, дискотека, бинго, нощен лов на съкровища, пижамено парти, филмова вечер, галавечер и др.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион (5 хранения дневно). Стаите могат да бъдат студио Стандарт (по трима в стая) или апартамент Стандарт Плюс (по четири деца в апартамент). Във всички стаи има сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi, сейф, баня с вана, кухненски бокс. От всички стаи са премахнати остри предмети, чупливи повърхности, електроуреди, опасни прибори и съдове. Аниматорите и преподавателите разполагат с мастер карти, които им осигуряват постоянен достъп до стаите на децата с цел осигуряване на безопасност.

Такси

Продължителност Цени
1 седмица EUR 999
2 седмици EUR 1699
  • Трансферите в определени дни и часове от/до София – Банско се извършват с лицензиран транспорт и са включени в цената.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.