Изберете страница

Международен летен езиков лагер „Lucky Kids“

Местоположение: Банско, България

Възраст на учениците: 5 – 15 години

Продължителност: 1 – 2 седмици

Начални дати: 12.06 – 02.09

Език: Английски език

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Международният детски езиков лагер Lucky Kids провежда езикови ваканции в луксозния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс*****, който предлага сигурност и комфорт сред спокойната обстановка на най-популярния зимен курорт в България – Банско.

Училището

Lucky Kids е аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница с организация, базирана върху най-добрите световни практики и екип от утвърдени и опитни преподаватели и аниматори – всички англоговорящи. Децата имат достъп до две изцяло оборудвани компютърни зали и безжичен интернет в целия хотел, също така басейните и СПА центъра на хотела със солна стая и детски клуб.

Програми

Приоритет на езиков лагер LuckyKids е развитието и обогатяването на познанията по английски език. Обучението е интензивно – 22 часа седмично, като се изполва съвременен иновативен подход с работа по проекти. В програмата е заложено и интерактивно обучение под формата на разнообразни игри и занимания.

Учениците могат да изберат и тематична програма Lucky Kids Arts – развитие на дарбите и заложбите на децата, обогатяване на техните знания за изкуството, създаване на презентационни умения, умения за общуване и работа в екип, както и Lucky Kids Adventure – основни умения за оцеляване в природата, както и различни приключенски и скаутски преживявания.

Следобедите са за разнообразни дейности като конна езда, плуване, планинско колоездене, екскурзии, пикници, преходи, пейнтбол, танци, готварство, тийм билдинг игри, йога и др. Всички под ръководството на аниматори и учители.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион с включени 5 хранения дневно. Стаите могат да бъдат студио лукс (по трима в стая) или апартамент делукс (две стаи по две деца). Във всички стаи има сателитна телевизия, телефон, Wi-Fi, сейф, баня с вана, както и напълно оборудван кухненски бокс.

Такси

Продължителност Цени
1 седмица EUR 590
2 седмици EUR 999
  • Трансферите в определени дни и часове от/до София – Банско се извършват с лицензиран транспорт и са включени в цената.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.