Начало » Езикови ваканции » Езикови ваканции в България » Международен Американски Летен Лагер – Camp Golden Gate

Международен Американски Летен Лагер – Camp Golden Gate

0.00

Местоположение: Комплекс Камчия, Варна, България

Възраст на учениците: 10 – 18 години

Продължителност: 1-2 седмици

Период: 20.07 – 02.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

500-1000 EUR

Възраст на детето

10-18

Описание

Местоположение и база:

Camp Golden Gate е първият международен американски летен лагер в България, предназначен за младежи на възраст от 10-18 години и се провежда в базата на красивият крайбрежен комплекс Камчия. Намира се на брега, на 36 км южно от центъра на град Варна.

Програма

15 часа (за 1 седмица) / 30 часа (за 2 седмици) интерактивна подготовка по английски език със свободно владеещи английски език съветници и учители от САЩ. Всеки ученик може да изучава по един свободноизбираем предмет на седмица: Дебати, Актьорско майсторство, Журналистика и творческо писане, Международни отношения, Маркетинг/Влогинг, Ораторство.

В следобедните часове се организират разнообразни активности и спортове (футбол, баскетбол, боулинг, изкуство, фотография, плажен волейбол, плуване и др.), както и вечерни активности (отборни игри, международно шоу на таланти, диско вечер, танцова вечер и др.).

 

Настаняване:

Лагеруващите ще бъдат настанени на пълен пансион (3 хранения и 2 закуски), в удобни стаи с 4 – 6 легла в 4-звездния хотелски комплекс Лонгоз. Стаите разполагат със самостоятелна баня с душ, телевизор, хладилник, безжичен интернет, сешоар, балкон и климатик. Пет етажният хотел разполага с напълно оборудвани класни стаи и конферентини зали, басейн с олимпийски размери, фитнес зала, игрища за футбол, волейбол и баскетбол, парк с места за отдих, концертни зали, мини голф игрище, боулинг и др.

 

Екскурзии:

Децата могат да се регистрират предварително за една целодневна екскурзия от следните: Джип Сафари, Пейнтбол и Картинг, Приключение с Пиратски Кораби,

 

Дати и цени:

ПродължителностДатиЦени
2 седмици20.07 – 02.08EUR 820
1 седмица20.07 – 26.07EUR 350
1 седмица26.07 – 02.08EUR 380

 

Цените включват:

  • Интерактивни курсове за обучение (15 часа седмично), всички административни такси, езиково обучение, спортни тренировки, пакет „Добре дошли“.
  • Следобедни активности: изкуство, йога, боулинг, частен плаж и спортни занимания на плажа, тенис, спортни и фитнес занимания и др.
  • Вечерни активности: тийм билдинг активности, международно шоу на талантите, кино вечер, дискотека, пикник, караоке вечер и др.
  • Настаняване на пълен пансион.
  • Една целодневна екскурзия.

Допълнителни таксиТранспортните разходи от летища София/Варна/Бургас и Софийска Централна автогара или Централна ЖП Гара София до мястото на лагера НЕ са включени в цената. След като закупите билет за полета, екипът на Camp Golden Gate ще се свърже с Вас, за да уточните подробностите по Вашето пътуване.
Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

500-1000 EUR

Възраст на детето

10-18