Начало » Езикови ваканции » Езикови ваканции в България » Британско Лятно Езиково Училище – Аркутино

Британско Лятно Езиково Училище – Аркутино

0.00

Местоположение: Аркутино, България

Възраст на учениците: 10 – 14 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 05.07. , 19.07.

Език: Английски език

Език

Възраст на детето

10-14

Ценови диапазон 2 седмици

500-1000 EUR

Описание

Местоположение

Сградата на британското лятно училище за езикови ваканции Аркутино е разположена на 100 м от един от най-известните плажове на Южното Черноморие, до природните резервати Лилиите и Ропотамо в близост до Бургас и Созопол.

Училището

Съвременно оборудваните класни стаи предлагат условия за интерактивно обучение, което да увлече курсистите и да им създаде настроение за общуване на английски език. Богатата мултимедийна библиотека разполага с разнообразни филмови заглавия на английски език. Филмовите вечери допълват учебния процес като по вълнуващ и интересен начин пренасят децата в англоговоряща среда.

Програми

Специално разработена 20-часова седмична учебна програма с британски преподаватели и аниматори. Курсистите са разделени в групи според нивото на владеене на езика и работят по проекти – самостоятелно или в група, упражняват се по темата, изучавана през деня, или акцентират върху област, която трябва да усъвършенстват.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в луксозно обзаведени двойни и тройни климатизирани стаи. Училището разполага с лекар (24 часа в денонощието) и с телефон за спешна връзка.

Екскурзии

Всеки курс включва екскурзия до устието на р. Ропотамо, разходка с корабче, екскурзия до Созопол, полудневна екскурзия до аквапарк AquaPlanet в Приморско и др. През свободното време се организира посещение на плаж, спорт и разходки до близки природни забележителности. Базата на училището предлага възможности за практикуване на плажен волейбол, футбол и тенис на маса, а срещу доплащане се предлагат занимания по водни спортове (сърф, водни ски и др.) на плажа. Предлага се и контролиран достъп до интернет и електронна поща.

Такси

 

ПродължителностНачални датицени
2 седмици05.07, 19.07EUR 730
4 седмициEUR 1460

Допълнителни такси

  • Трансфери при наличие на желаещи от /до Аркутино по маршрут София/Пловдив/Стара Загора – Бургас, както и индивидуално посрещане/изпращане до авто-, аеро-, или ЖП гара, се заплащат допълнително.
  • Настаняване в двойна стая – EUR 5

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

За повече информация натиснете тук.

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

10-14

Ценови диапазон 2 седмици

500-1000 EUR