Изберете страница

Surval Montreux, Girls School in Switzerland

Учебно заведение: Surval Montreux, Girls School in Switzerland

Местоположение: Montreux, Switzerland

Възраст на учениците: 12 – 19 г.

Годишна такса: CHF 92 000 – CHF  101 000

Образователни програми: American High School Diploma, Advanced Placements, IGCSE, A-Level, French Immersion and Culture Programme

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Surval Montreux е международно пансионно училище в Швейцария, което е само за момичета на възраст от 12 до 19 години. Разположено е в град Монтрьо, с уникална гледка към Женевското езеро и швейцарските Алпи.

За училището

Чрез индивидуалните и международно признати учебни програми, на момичетата се предлага възможността да обикнат учението, да се развиват и израстват интелектуално, личностно и духовно, и да станат лидери с истинско чувство за социална отговорност.

Учебни програми

Училището предлага програми, както по американската, така и по британската образователна система. Курсът на обучение е персонализиран според индивидуалните нужди и цели на всяко момиче, като пътят към висше образование е отворен към Великобритания, САЩ, Швейцария и други университетски дестинации в световен мащаб.

Настаняване

Пансионът на училището може да настани до 60 момичета годишно. Първоначално построена като хотел, красивата къща осигурява домашна среда и уют за момичетата. Стаите се споделят от 2 или 3 момичета, като има и няколко единични стаи. Повечето стаи имат тераси с прекрасна гледка към езерото или планината, като всички имат лични сейфове и хладилник за съхранение на всякакви напитки и закуски. Във всички стаи има Wi-Fi.

Спорт и развлечения

Спорт: водни спортове, катерене, туризъм, йога, тенис, колоездене, конна езда, волейбол, ски и зимни спортове.

Пътувания и екскурзии: Surval Adventure Weekend, ски седмица, културни пътувания и екскурзии на местно ниво и в Европа.

Клубове по интереси: модел на Обединените нации, Дебат, Книжен клуб, Френски език, Испански/италиански за начинаещи, лека атлетика, фитнес, туризъм, волейбол, музика, бизнес, студентски съвет, благотворителни организации, дигитални комуникации, организиране на събития.

Изисквания за прием:

Предоставяне на академична справка от текущо училище, копие на лични документи и попълване на апликационна форма.

Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London