Изберете страница

Totino-Grace High School

Учебно заведение: Totino-Grace High School

Местоположение: Minneapolis, Minnesota, USA

Възраст на учениците: 9-12 клас (15г. +)

Годишна такса: $ 36 450

Образователни програми: American High School Diploma, Advance Placement, Honors Courses, Engineering

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Локацията на Totino-Grace в Минеаполис, предоставя много предимства за неговите възпитаници. Училището е разположено в тих, крайградски квартал с удобен достъп до паркове и еко пътеки, шопинг центрове, планински езера и множество развлечения. В близост е и град St. Paul, който заедно с Минеаполис са известни като градовете близнаци. Всяка година този метрополитен район се класира като едно от най-добрите места за живеене в Сащ.

За училището

Училището предлага богата и предизвикателна учебна програма и възможности за съвместно обучение на ученици от 9 до 12 клас. Широката гама от учебни предмети е съвместима с индивидуалните нужди и интереси на всеки ученик. Учителите са сертифицирани, като 1/3 от тях преподават в Totino-Grace повече от 20 години. Totino-Grace има и католическа мисия, като основните ценности са свързани с учение, вяра, служба и общност.

Учебни програми

Образованието тук е по американската образователна система.

Настаняване

В пансиона се настаняват както местни, така и международни ученици. Учениците се настаняват в самостоятелни или в стаи по двама. Момчета и момичета се настаняват отделно, като всяко отделение на общежитието разполага със собствени душове и санитарен възел. На разположение на учениците са още: кухня, помещения за учене и отдих, перално помещение и двор. Извън училищните часове, учениците се наслаждават на домашно приготвените ястия в семеен стил, приготвени от специален готвач в резиденцията.

Спорт и развлечения

Училището предлага следните спортове: лека атлетика, футбол, американски футбол, плуване, гмуркане, волейбол, тенис, баскетбол, хокей, борба, бейзбол, голф и други. Учениците могат също да участват в разнообразие от сценични изкуства и следобедни клубове. Някои от тях са: театрален клуб, детски пролетен мюзикъл, джаз комбинации, камерен оркестър, боулинг отбор, драма клуб, планинско колоездене, роботика, ученически съвет и много други.

Изисквания за прием:

Предоставяне на академична справка за предходните две години, препоръка от учител по англлийски език, препоръка от учител по математика и интервю.

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London