Изберете страница

Amadeus International School

Учебно заведение: Amadeus International School
Местоположение: Виена, Австрия
Възраст на учениците: 11-18 год.
Годишна такса: EUR 50 395 – 56 295
Образователни програми: International Baccalaureate (IB).
Уеб сайт: http://www.amadeus-vienna.com

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

AMADEUS International School е единственото пансионно училище във Виена, което комбинира академично образование с отлично обучение по музика. AMADEUS International School Vienna е разположено в красив, зелен парк в сърцето на Виена. Училището е лесно достъпно с обществен транспорт и е разположено само на 40 минути от виенското летище.

Учебни програми

AMADEUS International School Vienna предлага програмата International Baccalaureate Diploma (IB). Музикалната академия в AMADEUS Vienna е нерaзделна част от образователната програма на училището, като всеки ученик в AMADEUS Vienna се обучава по индивидуална музикална програма.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни крила на общежитието, в двойни стаи със самостоятелен санитарен възел. В стаята си всеки ученик разполага със собствен работен кът и достъп до WiFi internet.

Спорт и развлечения

Голeмият училищен парк е подходящ за спортни дейности и игри. През уикендите и кратките ваканции на учениците се предлагат екскурзии и различни активности: плуване, боулинг, посещения на музеи, Виенският Пратер и увеселителния парк с известното Виенско колело, Дворецът Шонбрун, апартамента на Моцарт, кино, концерти и др.

Изисквания и прием

Като повечето средни училища, и в Amadeus International School искат академична справка за последните две години. Тъй като в Amadeus има обучение по музика, от кандидатите се изисква аудио или видео запис с линк към box.net, dropbox.com или YouTube със скорошно музикално изпълнение. Ако в училището има свободни места, се приемат и кандидати без предварителен опит в сферата на сценичните изкуства.

Повече информация и безплатно съдействие при кандидатстване можете да получите от консултанците в агенция „Скай Лайнс“.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование