Изберете страница

Plymouth College

Учебно заведение: Plymouth College

Местоположение: Плимут, Великобритания

Възраст на учениците: 11 -18 год.

Годишна такса: GBP 34 311 – GBP 39 330

Образователни програми: GCSE, A Level, International Baccalaureate

Уеб сайт: www.plymouthcollege.com/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

От 1877год., Plymouth College е сред водещите частни колежи в югозападна Англия. Той е разположен в оживения морски град Плимут, в графство Девън, в югоизточната част на Англия на протока Ла Манш. Приветства ученици от цял свят, включително от Европа, близкия Изток, Азия и Америка. В същността на Plymouth College е залегнала индивидуалната грижа към всеки ученик. Главните образователни цели на колежа са доброто обучение, разнообразието от занимания и всеотдайните грижи от страна на възпитателите.

Учебни програми

За нивото на образователната програма в Plymouth College говорят отличните резултати от изпитите GCSE и A-Level, които са много над средното ниво за страната. Като алтернатива на A-Level се предлага международната програма International Baccalaureate. Елитния частен колеж предлага 50% стипендия от пълната такса за пансионатно обучение за талантливи деца плувци.

Настаняване

В Plymouth College, учениците се възпитават да живеят самостоятелно. Момичетата и момчетата се настаняват в отделни общежития, но се насърчават да общуват съвместно в общите помещения с телевизия, видео, игри и компютри.

Спорт и развлечения

Всеки ученик в Plymouth College се насърчава да развие своите таланти, като се включи в някой от клубовете по интереси или спортове, сред които: бадминтон, баскетбол, ветроходство, голф, катерене, крикет, лека атлетика, нетбол, плуване, ръгби, стрелба с лък, тенис, фехтовка, футбол и хокей.

Изисквания за прием

От кандидатите в Plymouth College, както в повечето елитни частни колежи, се изисква академична справка от предходното училище и препоръка от преподавател. Задължително се полагат тестове по английски език и математика на самото училище.

Ако сте решили детето ви да продължи образованието си във Великобритания, можете да разгледате предложенията ни за езикови ваканции с английски език в Малта и Англия.

 

education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина