Изберете страница

Lancing College

Учебно заведение: Lancing College

Местоположение: Лансинг, Западен Съсекс, Великобритания

Възраст на учениците: 13-18 год.

Годишна такса: GBP 44 550

Образователни програми: GCSE, A-Level

Уеб сайт: http://www.lancingcollege.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Lancing College се нарежда сред най-престижните училища за средно образование във Великобритания. В училището са на почит ценностите на англиканската традиция като колежът разполага със собствен параклис. Общият брой на учениците е около 590.

Местоположение

Lancing College е разположен в красива природна местност в близост до град Брайтън и националния парк South Downs с изглед към морето на юг и към гористата местност Weald на север.

Учебни програми

Предлагат се академичните програми GCSE, AS и A-level с богато разнообразие от предмети. На децата се предлага обучение по испански, италиански, немски и френски език, както и специална програма на разменни начала във Франция, Германия и Испания.

Настаняване

Училището разполага с комфортни общежития, като по-малките ученици се настаняват в общи спални помещения, а по-големите в самостоятелни учебни спални. Всички общежития разполагат с компютърни зали, библиотека, кухня, и игрална зала с тенис на маса, билярд и др.

Спорт и развлечения

Свободноизбираемо се предлагат футбол, хокей, крикет, нетбол, плуване, бягане, фехтовка, баскетбол, ръгби, скуош, тенис, плаване, голф и лека атлетика. Учениците могат да се запишат в някои от клубовете по фотография, астрономия, електроника или риболов.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над 13 години. Както в повечето училища за средно образование във Великобритания, задължително се полагат тестове по английски език и математика (в офиса на агенция Скай Лайнс). Освен тях се взема под внимание и академична справка от настоящето училище, както и препоръка от преподавател.

Ако сте избрали детето ви да продължи средното си образование във Великобритания, можете да разгледате и езиковите ваканции, които предлагаме. Те ще помогнат на детето Ви да затвърди познанията си по английски език и да свикне с културата и начина на живот в страната.

Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия