Изберете страница

Stoke College Suffolk

Учебно заведение: Stoke College Suffolk

Местоположение: Sudbury, Suffolk, UK

Възраст на учениците: 11 –  18 г.

Годишна такса: GBP 36 367

Образователни програми: GCSE, A-level

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Училището е разположено в красивата провинция Съфолк в спокоен частен парк с изглед към река Stour. Стената на парка е може би една от най-ранно построените тухлени стени в страната, датираща от 1460-те години.

За училището

Stoke College създава среда, в която успехът е възможен, защото децата са щастливи, заинтересовани и се гордеят с това, което постигат. Учебната програма е насочена към възпитаване на истинска любов към ученето. Основната цел е всяко дете да избере да изучава предметите, които намира като най-полезни за своето бъдещо развитие.

Учебни програми

Обучението е по традиционната британска образователна система и включва програмите GCSE и A-level.

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион, като по малките се настаняват по 3-4 души в стая, а по-големите ученици са в самостоятелни стаи. В общежитията има кухня, в която учениците могат по желание да приготвят сами следобедна закуска. Вечерните активности в пансиона включват правене на пудинг, занаяти и изкуства, баскетбол, гледане на филми, разходки сред природата.

Спорт и развлечения

Училището предлага клубове по тенис, голф, конна езда, ръгби, футбол, крикет, хокей. През уикендите се организират екскурзии с цел опознаване на местните бит и култура, включващи театрални постановки в West End и посещения на Leeds Castle. Развлекателните мероприятния включват пейнтбол, катерене и стрелба с лък.

Изисквания за прием:

–          Интервю с представител на колежа;

–          Препоръка от текущото училище.

висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина, education in London