Изберете страница

Sedbergh School

Възраст на учениците:  11 – 18г.

Годишна такса: GBP 41 730 – 43 455

Образователни програми: 2-year GCSE, 2-year iGCSE, A-level, AS level

Уебсайт: http://www.sedberghschool.org/

Местоположение

Sedbergh School & Casterton Sedbergh Preparatory School e разположено в графство Оксфордшър, Югоизточна Англия, с административен център град Оксфорд. Най-близките летища са Манчестър и Ливърпул на около 1,5-2 часа път с кола.

За училището

Sedbergh School e едно от малкото oстанали почти изцяло пансионни училища във Великобритания, в което 97% от учениците са на пълен пансион. Mного от тях са международни. Районът на училището е в близост до градчето Casterton и е изключително красив. Базата е снабдена с множество съоръжения за спортуване, някои от които свръхмодерни, като басейн, писта за лека атлетика, фитнес зала и мултиспортен център, изкуствени игрища за ръгби, хокей и крикет, тенис и нетбол кортове, конна база и възможности за преживявания сред природата като планинско колоездене и туризъм. Базата предлага департамент по дизайн и производство, център по технология на храната, iMac & iPad Suite, научни лаборатории, модерна музикална зала, театрален салон, зала за концерти, студио за танци, хорова капела. Друга важна характеристика на училището е силната общностна атмосфера – благодарение на редица занимания, които дават възможност за изявява, обмяна на опит и обогатяване на интересите на учениците.

Учебни програми

В Sedbergh School се предлагат програмите GCSE, iGCSE и A-level.

Настаняване

Момчетата и момичетата в пансиона се настаняват в отделни къщи, съответно за 3 момичета или за 6 момчета. Хранят се заедно с цел да се чувстват в семейна атмосфера.

Спорт и развлечения

За учениците се предлага богата програма от занимания след учебно време и през уикендите. Те могат да избират между спортове като ръгби, хокей, крикет, колоездене, риболов, ветроходство, голф, тенис, както и занимания по музика, театрални изкуства, визуални изкуства и много други. През уикендите се организират и разнообразни социални дейности и посещения на исторически забележителности, преходи сред природата и други. Sedbergh School е известно с големия брой ученици, които участват в състезания с национално представителство в спортовете ръгби, нетбол, хокей и крикет.

Изисквания за прием:

-копие от академична справка от настоящето училище за последните две години на обучение;

-полагане на тестове по английски език и математика.

 

За още пансионни училища във Великобритания натиснете тук.

 

Summary
Средно Образование в чужбина
Service Type
Средно Образование в чужбина
Provider Name
Sedbergh School,
Station Rd, Sedbergh LA10 5HG, UK, Telephone No.(02) 987 9958
Area
GCSE, iGCSE, A-level
висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование