Изберете страница

Pangbourne College

Учебно заведение: Pangbourne College

Местоположение: Бъркшир, Великобритания

Възраст на учениците: 11 -18 год.

Годишна такса: GBP 32 850 – 44 355

Образователни програми: GCSE/ IGCSE, A Level, BTEC

Уеб сайт: www.pangbourne.com/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Една от основните характеристики на Pangbourne College е акцентът, който се поставя върху развитието на лидерски качества и ефективни комуникационни умения у възпитаниците на реномираното пансионно училище. Колежът има отлична репутация за успех в преподаването на музикални предмети и актьорско майсторство. Общият брой на учениците е около 461.

Местоположение

Училището разполага с отлична база от 930 декара в красивата провинция на Бъркшир, на 2 км. от селцето Пенгборн на река Темза.

Учебни програми

Предлагат се академичните програми GCSE, AS, A-level и International Baccalaureate, като учениците могат да изберат да изучават следните чужди езици: испански, немски или френски език.

Настаняване

В общежитията на елитното пансионно училище част от учениците са настанени в самостоятелни стаи, а останалите в стаи с 2-4 легла. Изхранването се извършва във столова към училището. На децата се разрешава да посещават близките градове през почивните дни.

Спорт и развлечения

Свободноизбираемо се предлагат следните спортни дисциплини: тенис, ветроходство, ръгби, гребане, хокей, крикет, нетбол, джудо, скуош, голф и лека атлетика. Учениците могат да се запишат и в една от следните музикални групи: хор, оркестър и джаз група. Предлагат се курсове по театрално изкуство и дизайн.

Изисквания и прием

Училището приема деца на 11,13 и 16 годишна възраст. Полага се специален изпит на училището (в офиса на агенция Скай Лайнс), изисква се и академична справка от настоящето учебно заведение.

Разгледайте и предложенията ни за езикови ваканции в Англия тук >>

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London