Изберете страница

Orwell Park School

Учебно заведение: Orwell Park School

Местоположение: Nacton, Ipswich, Suffolk, UK

Възраст на учениците: 7 – 13 г.

Годишна такса: GBP 39 222

Образователни програми: Middle School – years 3 to 5 (7 – 9 г.); Senior School – Years 6 to 8 (10 – 13 г.)

Уебсайт

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Местоположение

Orwell Park School е разположено върху 110 акра, обхващащи красиви зелени площи, гори и спортни игрища с изглед към устието на река Оруел в графство Съфолк. Основното училище се помещава във впечатляващо имение с грузински произход. Училището е известно като едно от най-красивите училища във Великобритания.

За училището

Orwell Park School е основано през 1937 г. като подготвително дневно и пансионно училище. Изключителната красота на земите и историческите сгради допринасят за едно вдъхновяващо преживяване, съчетаващо наследството и традициите от миналото с динамизма и енергията на настоящето и бъдещето.

Учебни програми

От 7 до 9 годишна възраст, децата изучават основните предмети: английски език, математика, хуманитарни и природни науки, информатика, френски език, музика, изкуство и спорт.

От 10 до 13 годишна възраст се изучават: изкуство, латински, испански, гръцки, дизайн и технологии, драма, английски език, френски, география, история, информационни технологии, математика, музика, спорт, религиозни и хуманитарни науки.

Настаняване

Настаняването започва от 7 годишна възраст, като момчета и момичета са отделно. Стаите са просторни, чисти и светли, осигуряващи отлични условия на живот.

Спорт и развлечения

Всички деца в училището практикуват поне един вид спорт. Обширните външни площи на колежа дават възможност за организиране на множество игри и забавления за децата, както формални, така и развлекателни. На територията на училището има: площадка за преминаване на препядствия, футболно игрище, голг игрище, игрище за провеждане на спортни занятия през вечерта, плувен басейн, както и игрища за скуош, ръгби, хокей, крикет и спортна зала. Училището е отлично оборудвано и за практикуване на артистичните способности на децата. Всяко дете има възможност да изяви своите идеи и таланти.

Изисквания за прием:

  • Академична справка;
  • Входящи тестове на училището по английски език, математика и тест за когнитивни умения;
  • Интервю с координатор по подкрепа на обучението в колежа.

Стипендии

Училището предлага стипендии на база на академични, музикални, спортни и артистични постижения. За повече информация се свържете с агенция „Скай Лайнс“ – официален представител на Orwell Park School в България.

Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование