Изберете страница

LVS Ascot

Учебно заведение: LVS Ascot

Местоположение: LVS Ascot

Възраст на учениците: 7-18 год.

Годишна такса: GBP 36 465 – 43 200

Образователни програми: GCSE, A Level

Уеб сайт: http://www.lvs.ascot.sch.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

LVS Ascot много се гордее с факта, че Нейно Величество Кралицата на Великобритания е патрон на учебното заведение. Базата на училището за средно образование разполага с 8 научни лаборатории, великолепен театър, закрит басейн, спортна зала и танцово студио, 4 общежития и медицински център. Студиото по изкуства предоставя превъзходни съоръжения за театър и музика, а гимназиалния център осигурява отлични съоръжения за обучение на учениците от A-Level програмата.

Училището е разположено в град Аскот, известен с ежегодно провеждащите се престижни конни състезания, привличащи представители на висшето общество от цял свят.

Учебни Програми

Училището предлага широка академична програма, изградена въз основата на изискванията на британската учебна система за средно образование. Предлагат се и допълнителни дисциплини за GCSE и A Level, с цел да се отговори на индивидуалните нужди на всеки ученик.

Настаняване

Част от учениците се настаняват спрямо пол и възраст в единични спални помещения, но повечето от тях са в стаи с до 6 деца. Училището за средно образование разполага с обща столова и медицински център.

Спорт и развлечения

За спортове може да се избират между баскетбол, плуване, катерене, тенис, фитнес, футбол, хокей и много други. Клубове има по актьорско майсторство, балет, бенд, езда, информационни технологии, керамика, ориентиране. Също така и по публично говорене, първа помощ, риболов, ски, филми, фотография, хор и шах.

Изисквания за прием

От кандидатите се изисква да положат тест на самото училище и да предоставят академична справка.

Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование