Изберете страница

Kings College London

Учебно заведение: Kings College London

Местоположение: Лондон, Великобритания

Възраст на учениците: 14-19 год.

Годишна такса: определя се според програмата на обучение и типа настаняване

Образователни програми: GCSE; A-Level; Foundation

Уеб сайт: http://www.kingscolleges.com/our-locations/kings-london

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Kings London е второто пансионно училище на образователния консорциум Kings College, което отваря врати през 1966 г. в Бекенъм. Основните учебни сгради на колежа са свързани с модерна топла връзка, където се помещава училищната кафетерия с прекрасен изглед към градината. На разположение на учениците са компютърен учебен център, библиотека, научна лаборатория и арт студио.

Kings London е разположен в безопасно и красиво предградие, само на 20 минути от централен Лондон.

Учебни програми

Kings London предлага следните академични програми: GCSE. A- Level, Extended A-Level, Extended Foundation и Advanced Foundation.

Настаняване

Kings London предлага настаняване на полу-пансион при внимателно избрани приемни семейства, които се намират на близко разстояние от училището. Стаите са самостоятелни, с приятна обстановка.

Спорт и развлечения

Прекрасната градина в двора на училището е подходяща за разходки, почивка и игри. Срещу сградата на колежа се намират библиотека и спортна зала, които са безплатни за учениците на Kings London.

Изисквания и прием

  • Академична справка с високи резултати
  • Сертификат за владеене на английски език с резултати IELTS 4.5 за GCSE, IELTS 5.5 за A-Level, 4.5 – 5.5 за Foundation програма

Учениците, които кандидатстват в частното пансионно училище, могат да положат тест по английски език в офиса на Скай Лайнс и след успешно представяне да преминат през Skype интервю.

Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование, висше образование в Италия