Изберете страница

Fulneck School

Учебно заведение: Fulneck School

Местоположение: Западен Йоркшир, Англия

Възраст на учениците: 13 – 19 г.

Годишна такса: GBP 26 985 – GBP 28 860

Образователни програми: A-level, GCSE, Pre A-level, BTEC

Уебсайт: http://www.fulneckschool.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Fulneck School е основано през 1753г. и в него се обучават около 450 ученика. Реномираният частен колеж се намира на 10 минути от оживения град Лийдс, в сърцето на Западен Йоркшир. Разполага с отлична учебна база, която позволява на възпитаниците да избират сред множество спортове и извънкласни занимания.

Във Fulneck school се цени индивидуалният подход, а учениците се насърчават към това да разкрият интелектуалния и творческия си потенциал. Целта на обучението е да бъде стимулиращо, полезно и приятно.

В процеса на обучение, учениците развиват своята академична, социална и лична независимост, което не само им помага в училище, но и ги подготвя за живота след него. Идеята е те да се превърнат в уверени и щастливи личности, способни да се справят с всички предизвикателства, които им отправя живота.

Учебни програми

Програмите на Fulneck School са: A-level, GCSE, Pre A-level, IGCSE Mathematics.

Настаняване

Момичетата и момчетата се настаняват в отделни къщи с единични, двойни или тройни стаи, предлагащи великолепна гледка към долината Tong.

Всяко общежитие има безжична интернет връзка и напълно обзаведена кухня.

Спорт и развлечения

На учениците се предлага богат избор от почти всички традиционни видове спорт: футбол, нетбол, ръгби, хокей, конна езда, голф, плуване, баскетбол, клубове по изкуства и езици.

Изисквания и прием

Приемат се кандидати на възраст над  13 год.

Изисква се академична справка от настоящото училище за последните 2 години, препоръка от преподавател и международна квалификация за владеене на английски език – TOEFL, IELTS или Cambridge Certificate. Алтернативно кандидатите могат да положат специален изпит по английски език на самото училище.

 

Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование, висше образование в Италия