Изберете страница

DLD College

Учебно заведение: DLD College

Местоположение: Лондон, Великобритания

Възраст на учениците: 14 – 21 г.

Годишна такса: GBP 49 300 – 61 400

Образователни програми: GCSE, A level, BTEC, Foundation Programmes, Academic English

Уебсайт: https://www.dldcollege.co.uk

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

DLD (Davies Laing and Dick) е частно училище в центъра на Лондон, срещу Уестминстър и Биг Бен. Това е един от най-престижните колежи във Великобритания, с отлична репутация и високи академични резултати на учениците. Специализиран е в преподаване на A и O Level. В момента обучава 300 възпитаници в отлична материална база, концертна и театрална зала, която се използва и за телевизионно студио, кино, модерно звукозаписно студио, за изящни изкуства и 3D. Учебните програми, които могат да се изучават са Long term boarding, 2 year GCSEs, A levels, Pre-boarding preparation courses, 1 year GCSEs, Foundation Programmes, Intensive English, Pre-A level.

Настаняване

Сградата на колежа и общежитието е в центъра на Лондон и е изключителен архитектурен феномен от 15 етажa. Разполага с над 200 модерно обзаведени стаи със собствен санитарен възел. Предвидени са по три хранения на ден и достъп до Starbucks Coffee. Всеки етаж на пансиона има общо помещение с кухненско оборудване и места за групова работа.

Спорт и развлечения

DLD College предоставя спортни занимания по футбол, баскетбол, бадминтон, крикет, йога и др. Програмата от извънкласни дейности включва театър, клуб по дебати, музика, изкуство и др. Развива се креативно мислене, управление на времето, отборната игра и справяне в конфликтни ситуации.

Изисквания и прием

За кандидатстване се полага тест и интервю с представител на колежа. Необходима е актуална академична справка, сертификати за съответната специалност, попълнени документи за платени такси и депозит.

Разгледайте и другите ни партньорски средни училища във Великобритания.

Висше образование, education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина