Изберете страница

Culford School

Учебно заведение: Culford School

Местоположение: Suffolk, Великобритания

Възраст на учениците: 13-18г.

Годишна такса: GBP 37 155

Образователни програми: GCSE, A-level

Уебсайт: https://www.culford.co.uk/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

 

За училището

Culford School е пансионно училище, основано през 1889 година. В него се обучават 765 деца, а към училището има научен център и център за изкуство, музикално и театрално студио. Culford School е разположено на площ от 4 000 кв. м в Съфълк парк, на 10 минути от красивия исторически град Bury St Edmunds и на 40 минути от Кеймбридж. Летище Стансед е на 45 минути, а Хийтроуд и Гетуик са на 2 часа.

Учебни програми

GCSE и A Level.

Настаняване

55% от учениците в пансионното училище живеят на общежитие в една от четирите сгради. 17% от тях не са от Великобритания. Училището има своя униформа – сако и панталон за момчетата, сако и пола за момичетата.

Спорт и извънкласни занимания 

Училището разполага със закрит тенис център и 25-метров плувен басейн. Освен това, Culford School е в партньорство с една от големите голф академии в страната. Извънкласните занимания са разнообразни – музика, театър, дебати, културни и образователни екскурзии и екстремни спортове.

Изисквания за прием

Елитното пансионно училище изисква академична справка, телефонно или Skype интервю, изпити за прием по английски и математика.

Вижте и другите ни партньорски училища за средно образование във Великобритания тук >>

education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия