Изберете страница

BEDE’S Summer School – Royal Russel

Местоположение: Croydon, UK
Възраст на учениците: 11 – 17 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Период: 07.07 – 17.08.2024.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Училище Royal Russell School е основно през 1853г. То се намира в непосредствена близост до Лондон, но в същото време e заобиколено от 100 акра зелени площи. Еднакво близо, както до провинцията, така и до столицата – това създава истинско усещане за свобода и връзка с природата. Училищната база е съчетание от внушителни старинни сгради и модерни съоръжения за обучение и отдих. На разположение на учениците има добре оборудван спортен център с гимнастически салон, наскоро реновирани общежития, научни лаборатории, мултимедийна библиотека, компютърен център и просторни класни стаи.

 

Програми

Royal Russell предлага две фантастични програми, всяка от които е съобразена с възрастта и нуждите на учениците. Фокусът е върху развиването на комуникационните им умения. Програмите са съчетани със спорт, слеобедни и вечерни активности и екскурзии до Лондон.

London Explorers (11-13г.)* – Програмата включва 19,5 уч. часа по английски език на седмица и е специално създадена за по-малките ученици, които искат да подобрят своите знания по езика, както в класната стая, така и извън нея, докато се наслаждават на богатата природа, която ги заобикаля.

*Програмата е подходяща за напълно начинаещи.

English for the future (13-17г.)** – Програмата включва 10 уч.часа сутрешна подготовка по английски език на седмица, 5,5 уч. часа седмично сесии по дебатиране и 4,5 уч.ч седмично за проучвания и обсъждане на една от целите по програмата за Устойчиво развитие до 2030г. – прекратяване на бедността и глада, защита на планетата, насърчаване на мира, постигане на равенство между половете и др. Тези сесии имат за цел да развият не само уменията за говорене и общуване на учениците, но и техните социални и междуличностни умения.

**Програмата изиксва минимум ниво на владеене на английски език А2.

И двете програми се предлагат като дневна форма на обучение без настаняване.

 

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в стаи с 1-3 легла и общ санитарен възел.

 

 

Екскурзии

И двете програми предвиждат по две полудневни екскурзии седмично до Лондон, както и две целодневни екскурзии през уикендите до Оксфорд, Кеймбридж, Кентърбъри и др.

 

Такси

 Програма 2 седмици 4 седмици
London Explorers/ English for the future GBP 3190 GBP 6380

 

Допълнителни такси:

  • Цената включва двупосочен трансфер от/до летище LHR, LGW в дните за пристигане/ заминаване и в часовете между 9:00-18:00ч.
  • Допълнително за заплащат уроци по:
      • Contemporary Dance, Masterchef, Photography, Tennis – GBP 245/ на седмица;
      • Essay Writing, Public Speaking (предлагат се само за програмата English for the future) – GBP 175/ на седмица;
      • Golf – GBP 295/ на седмица;
      • Horse Riding – GBP 325/ на седмица.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.