Изберете страница

Cologne Business School

Местоположение: Кьолн, Германия

Образователни програми: Бакалавърски, магистърски и MBA програми

Език на преподаване: английски език

Уебсайт: http://www.cbs.de/en

За университета

Cologne Business School (CBS) е международно ориентиран университет за приложни науки и едно от най-добрите бизнес училища в Германия.

Мисията нa CBS е да организира и структурира курсовете и програмите си съобразено с това какво изисква бизнеса от един успешен кандидат за работа. Доказани международни лектори, устойчива организация на учебния процес, малки групи и подкрепа от страна както на студенти, така и на професори, са сред характеристиките на обучението в CBS. Мрежата от партньорски университети в различни държави, както и връзката с бизнеса дават възможност да се придобият както академични знания, така и практически опит в интернационална среда. Това ви дава стабилна основа за успешна кариера.

Освен мениджмънт курсове и класическите управленски дисциплини, CBS предлага и най-добрия трансфер на практически опит чрез бизнес симулации и практически проекти. Те се допълват от курсове по личностни умения и презентационни техники, както и пътувания отвъд океана с образователна цел, за да ви подготвят максимално добре за бъдещата ви кариера.

Една от най-реномираните класации в Германия – CHE Ranking, определя CBS като най-добрият немски университет за приложни науки. Популярното бизнес списание Wirtshaftswoche класира всички университети в Германия на базаа на качеството на завършилите кадри. В последната класация за бизнес обучение на изданието Cologne Business School е на четвърто място сред университетите по приложни науки.

Бакалавърски програми на английски език:

Магистърски програми на английски език:

MBA програми:
  • Full-time International Management MBA
  • Fast Track International Management MBA

Executive MBA

Учебни такси:

Бакалавърски програми – от EUR 5385 до EUR 10320

Магистърски програми – от EUR 5385 до EUR 10320

МВА програми – от EUR 17 455 до EUR 28 500

Стипендии: да

Настаняване: не

Категории

education in London, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование