Изберете страница

University of Surrey

Дестинация: Гилфорд, Великобритания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, Музика, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.surrey.ac.uk/

За университета

University of Surrey е основан през 1894 г. в югозападен Лондон, а през 1966 кампусът му е преместен в красивия град Гилдфорд. Университетът е разположен само на 40 мин. с влак от Лондон и е сред първите места в елитни класации за висше образование във Великобритания.

University of Surrey се гордее с това, че е един от малкото университети във Великобритания, които се издържат сами и не получават субсидия от държавата. Това се дължи на многобройните печеливши дейности, които развива.

В университетът се обучават 14 000 студенти от над 145 държави. Богато озелененият кампус е идеално място за учене, работа, отдих и социален живот. Университетът разполага с два кампуса – единият в Stag Hill, в близост до центъра на Гилдфорд, а другият в Manor Park, където се намират голяма част от общежитията и спортните съоръжения.

Университетът е печелил престижната награда Queen’s Anniversary Prize за изследователската си работата и качеството на преподаване в областта на храните и диетологията. А Факултетът по хранене, потребителско поведение и център за здравни изследвания е бил избиран за номер едно в страната от The Times and The Sunday Times Good University Guide 2018 в сферата Food Science.

Програми

University of Surrey предлага бакалавърски и магистърски програми в много и разнообразни научни сфери:

Пълен списък с бакалавърски програми

Пълен списък с магистърски програми

Изисквания за прием

Бакалавърски програми:

  • Диплома за средно образование
  • IELTS над 6.5, не по-ниско от 6.0 на отделните компоненти.

Магистърски програми:

  • Диплома за бакалавърска степен в сходна специалност
  • IELTS над 6.5 и не по-ниско от 6.0 на отделните компоненти

Настаняване

Университетът разполага с общежития. Стаите са самостоятелни, със или без санитарен възел, като студентите ползват обща дневна и кухня. За първокурсниците настаняването в общежитие на университета е гарантирано.

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към Скай Лайнс за актуална информация.

Разгледайте нашите предложения за езикови курсове в Англия.

Категории

education in London, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование