Изберете страница

University of Limerick

Дестинация: Лимерик, Ирландия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Наука, Инженерство, Бизнес, Хуманитарни и социални науки.
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: https://www.ul.ie/

За университета

University of Limerick (UL) е създаден е през 1972 г. в град Лимерик – третия по големина град в Ирландия. Той се намира на западния бряг на страната, по поречието на живописната река Шанън. Градът е млад и оживен, и един от най-достъпните в Ирландия за студентски живот.
Университетът предлага бакалавърски, магистърски и докторски програми в широк спектър от области: наука, инженерство, бизнес, хуманитарни и социални науки. Образованието е с фокус върху предприемачеството и иновациите.
University of Limerick си партнира с учебни заведения и институции по цял свят, като предлага на своите над 13 000 студенти от повече от 100 държави възможности за обмен и сътрудничество.

Кампусът на университета е само в покрайнините на града, само на 20 км от международното летище Шанън. Той разполага с модерни образователни и спортни съоражения, сред които олимпийски басейн, басейн за гмуркане, най-високата стена за катерене в страната и игрища за всякакви метеорологични условия. В кампуса се намира и специализиран център за иновации – Nexus Innovation Centre, който предоставя подкрепа за стартиращи фирми и предприемачи.
Отличителна черта на ирландския университет са услугите за подпомагане на студентите. Освен съдействие за решаване на казуси от всякакво естество, възможност за индивидуално обучение и безплатни консултации и уроци за справяне с учебния материал по различни дисциплини, University of Limerick предлага и специална адаптационна програма за първите 7 седмици обучение.

Програмата First 7 Weeks (F7W)

First 7 Weeks e специализирана програма в ирландските университети. Тя е предназначена да подпомага студентите да се адаптират в новата учебна и житейска среда през първите седмици. Екипът на F7W приема местни и международни студенти, които могат да зададат всеки въпрос, да потърсят съвет за нещо или просто да седнат да пият чай/кафе с екипа.

Освен богата академична програма, University of Limerick предоставя на студентите си възможност да посещават различни културни събития, които се провеждат в университетската галерия и университетската концертна зала.

Програми

Бакалавърски програми:
Art, Humanities and Social sciences:
Business:
Education:
Health Sciences :
Science :
Engineering:

Пълен списък с магистърските програми можете да откриете тук .

Стипенидии

Има възможност за стипендии – за академичен успех, за спортни постижения; финансови помощи за студенти и заем.

Такси

До EUR 5654.

За повече информация, можете да ни се обадите на телефон : (02) 987 9958 или да ни пишете на имейл : info@skylines-bg.com

Категории

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London