Изберете страница

Institut auf dem Rosenberg

Дестинация: Санкт Гален, Швейцария
Език: Английски
Възраст на учениците: 14-18 год.
Годишна такса: CHF 140 000
Образователни програми: IGCSE, A Level, German IB, US High School Diploma & AP, IB
Уебсайтhttp://www.instrosenberg.ch/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

Institut auf dem Rosenberg е един от най-реномираните швейцарски колежи в немскоезичната част на страната. Основан е преди повече от 120 години, през 1889 год. Възпитаниците на колежа се обучават как да се справят с ежедневните проблеми при изпълнение на учебните си задължения; да се интегрират в социалната среда; да развият умения за разрешаване на конфликти. Качества като самоувереност, способност да се говорят различни езици и да се правят компромиси, са сред най-поощряваните в Institut auf dem Rosenberg.

Institut auf dem Rosenberg е разположен в Санкт Гален. Това е седмият по големина град в Швейцария с много известни банки, университети, театри, концертни зали и музеи.

Учебни програми

Institut auf dem Rosenberg предлага обучение по следните програми:

  • Международна програма
  • Немска програма
  • Швейцарска програма
  • Италианска програма

Настаняване

Учениците се настаняват в единични и двойни стаи, със или без самостоятелен санитарен възел. От 14-годишна възраст момчета и момичета са в отделни общежития. Храненето на децата е съвместно с преподавателите и персонала на колежа в обща трапезария.

Спорт и развлечения

Предлагат се разнообразни възможности за спорт като: каране на ски, сноуборд, спускане с шейни, пързаляне със зимни кънки, водни ски и тенис през лятото, футбол, баскетбол, планинско колоездене, скално катерене, голф, плуване, танци, ролери и фехтовка. Колажа организира и специални събития като училищен карнавал, ски и сноуборд състезания, фитнес дни, гала вечери, тематични вечери и съботно-неделни екскурзии до европейски столици.

Изисквания и прием

За прием в колежа се изисква попълнен формуляр за кандидатстване, академична справка за последните 3 години и препоръка от преподавател на английски език.

Ако искате да разгледате и другите швейцарски колежи, с които си партнираме и за които можем да Ви съдействаме безплатно, вижте секция Средно образование в Швейцария на нашия сайт.

Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London, висше образование в Италия