Изберете страница

The Village School

Учебно заведение: The Village School
Местоположение: Хюстън, Тексас
Възраст на учениците: 14 -18 год.
Годишна такса: USD 69 550
Образователни програми: International Baccalaureate, Advanced Placement
Уеб сайт: www.thevillageschool.com/

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

За училището

The Village School е пансионно училище в САЩ. Базата на училището заема площ от 50 декара и включва следните съоръжения: две спортни зали, три компютърни зали, две библиотеки, кабинети по музика, арт ателиета, танцово студио и открити спортни площадки.

The Village School се намира в жилищен район в западен Хюстън, между Memorial Drive и Westheimer.

Учебни програми

Академичната програма развива критичното мислене на учениците и техните умения за решаване на сложни задачи, като ги подготвя за бъдещата им кариера. Възпитаниците на The Village School продължават обучението си в едни от най-добрите колежи и университети в САЩ и по света, сред които са: Харвард, Йейл и Масачузетския Технологичен Институт, както и над 200 други университети.

Настаняване

Учениците се настаняват в общежитие, което се намира на един километър от сградата на училището. Децата се настаняват в комфортни спални, обикновено с още един или двама съквартиранти.

Спорт и развлечения

Предлагат се следните спортове: баскетбол, лека атлетика, футбол, волейбол, тенис и лакрос. Юношите могат и да се присъединят към клубовете по интереси за: изкуство, дизайн, шах, математика, точни науки, опазване на околната среда, обществено полезен труд, към клуба за изготвяне на годишника на училището или социалния клуб.

Изисквания и прием

Кандидатите за прием това пансионно училище в САЩ се оценяват въз основа на няколко критерия. Това са попълнен формуляр, академична справка, препоръки от преподаватели и интервю. Изисква се да се положат и следните приемни изпити: ISEE (Independent School Entrance Examination) и Otis-Lennon School Ability Test (OLSAT).

Повече информация и безплатно съдействие при кандидатстване в The Village School можете да получите от  консултанците в агенция „Скай Лайнс“.

висше образование в Италия, Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина